1.10.16

Οι προτάσεις Σαββίδη σε Βαρδινογιάννη και Βρυώνη...

Βαρδινογιάννης - Βρυώνης - ΣαββίδηςΣημεία σύγκλισης και απόκλισης – Συναντήσεις και με ιδιοκτήτες τοπικών σταθμών...

Όχι μόνο διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν περί αποχώρησής του, επιβεβαιώνοντας όσα γράφαμε εχθές για τις προθέσεις του να εισέλθει στον τηλεοπτικό στίβο…
επιπλέον, αιφνιδίασε – κάτι για το οποίο, επίσης είχαμε σημειώσει, ότι η επιθυμία του είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο ο έλεγχος, να καταθέσει αμέσως την πρώτη δόση, δηλαδή νωρίτερα από ό,τι προβλέπει ο νόμος… για να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο (δείτε εδώ).

Πράγματι ο νέος υπερθεματιστής για την τέταρτη τηλεοπτική άδεια, Ιβάν Σαββίδης έχει πάρει πολύ θερμά το project της τηλεόρασης και είναι αποφασισμένος να μη χάσει καθόλου χρόνο.

Στις επόμενες κινήσεις του προβλέπεται κύκλος συναντήσεων με ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου να διερευνήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους ήδη λειτουργούντες σταθμούς. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Φίλιππος Βρυώνης είναι οι βασικοί συνομιλητές του… Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει επαφές και με ιδιοκτήτες τοπικών καναλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρότασή του σε κάθε ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού θα είναι διαφορετική… Δηλαδή, ανάλογα το ποιος είναι ο συνομιλητής του, θα αλλάζει και το περιεχόμενο της πρότασής του.

Συγκεκριμένα στις συζητήσεις του με την πλευρά Βαρδινογιάννη ως προς το σκέλος του τιμήματος της άδειας, δηλαδή των 60 εκ ευρώ που θα πρέπει να καταβληθούν, οι προσδοκίες του για συμφωνία είναι χαμηλές… Ενώ αντίθετα υπάρχει περιθώριο συνεννόησης στο κομμάτι για το management του νέου καναλιού.

Αντίστοιχα η βάση των συζητήσεων με τον Φίλιππο Βρυώνη του «Ε TV» είναι διαφορετική… Αφού φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα συνεννόησης, τόσο στο κομμάτι του τιμήματος της άδειας όσο και του management.

Βεβαίως και στις δυο περιπτώσεις οι προτάσεις θα είναι ευέλικτες και ενδέχεται να υπερβαίνουν οι πιθανές συμφωνίες – αν φυσικά επιτευχθούν, τα στενά τηλεοπτικά όρια...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: