1.10.16

Ελληνοφρένεια: Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει ήδη «πεθάνει»...

Ελληνοφρένεια: Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει ήδη «πεθάνει» - MediaΔύο 24ωρα πριν ξεκινήσει τις τηλεοπτικές εκπομπές η «Ελληνοφρένεια» μιλάει για όλους και για όλα.

«Τρέχουμε να προλάβουμε τις ομορφιές που προκαλεί στην κοινωνία, στην οικονομία και στις ζωές μας ο...
τυφώνας ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνουν στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστολής Μπαρμπαγιάννης, που ξεκινούν τη Δευτέρα τις τηλεοπτικές τους εκπομπές στον Alpha.

»Όσα χρόνια κάνουμε αυτή τη δουλειά, αν τα αφήναμε να μας επηρεάζουν, δεν θα είχαμε μια τέτοια λαμπρή καριέρα», συμπληρώνουν.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη ότι «δεν υπάρχουν επιλεκτικές σχέσεις της κυβέρνησης με κανέναν επιχειρηματία» στην ίδια εφημερίδα, τα στελέχη της εκπομπής απαντούν: «Αν κάτι φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού, είναι αυτό ακριβώς… Ο Σκουρλέτης και όσοι άλλοι τα λένε αυτά μας τρολάρουν κανονικά. Ευτυχώς ζούμε εδώ, βλέπουμε, ακούμε διαβάζουμε. Όχι μόνο έχουν επιλεκτικές σχέσεις με νέους και παλιούς επιχειρηματίες, αλλά δεν καταφέρνουν να το κρύψουν κόλας. Είναι ανίκανοι ακόμη και στο να στήσουν μια κλασική λαμογιά. Τόσοι Πασόκοι γύρω τους, δεν ρωτάνε να μάθουν;».

Ερωτώμενοι για τη διάρκεια ζωής που δίνουν οι ίδιοι στην κυβέρνηση Τσίπρα, απαντούν: «Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει ήδη “πεθάνει”. Ο θάνατός της σημειώθηκε πέρυσι, μια εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα, όταν στις Βρυξέλλες δέχτηκε το Γ’ μνημόνιο. Από εκείνη τη στιγμή πέθανε».

Για την Ευρωπαϊκή Ένωση σημειώνουν: «Αυτή η Ευρώπη με την “αξία” του κέρδους στην κορυφή της, μόνο σαπίλα, καταστροφή και θάνατο μπορεί να δώσει. Όσο γρηγορότερα απαλλαγούμε από τις ψευδαισθήσεις για δημοκρατική Ευρώπη των αξιών τόσο περισσότεροι θα σωθούν».

Αναφερόμενοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη λένε: «Για εμάς ο Κυριάκος είναι πρόσωπο ιερό, καθότι έχει υπάρξει ο νεότερος πολιτικός κρατούμενος σε αυτόν τον μαρτυρικό τόπο. Βέβαια ο Κυριάκος ήταν κρατούμενος και εξόριστος στο… Παρίσι, αλλά αυτόν δεν μειώνει το προσωπικό του δράμα και την ηρωική του δράση. Οι κακουχίες που πέρασε τότε έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στον ψυχισμό του και νομίζουμε ότι αξίζει να αποζημιωθεί με μια καρέκλα στο Μαξίμου»...



Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών, topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: