1.8.16

Ασυγκίνητη η ΝΔ στο θέμα του MEGA...

Μητσοτάκης - Πρετεντέρης - ΘεοδωρικάκοςΜοναδικό της μέλημα ο Θεοδωρικάκος και ο Πρετεντέρης...

Το είπε και ο Μανώλης Καψής στην τελευταία του τηλεοπτική παρέμβαση ένα μεσημέρι της περασμένης εβδομάδας, ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν...
τοποθετηθεί για τα όσα συμβαίνουν στο MEGA.

Κάνει λάθος όμως… Διότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη βοήθησε και μάλιστα σημαντικά… Προσέφερε θέσεις εργασίας σε συγκεκριμένα πρόσωπα… Και σε άλλα έταξε θέσεις στα ψηφοδέλτιά της! Τι άλλο να κάνει;

Εκκωφαντική σιωπή
Πέρα όμως, από κάποιες μεμονωμένες τοποθετήσεις στελεχών της ΝΔ, όπως για παράδειγμα της Ντόρας Μπακογιάννη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ…Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη που έκανε τα πάντα για να μη σχηματιστεί ΕΣΡ, προκειμένου να μπλοκάρει το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες… Όπως επιθυμούσαν συγκεκριμένα συμφέροντα… Παραμένει ασυγκίνητη από το δράμα των απλήρωτων εργαζομένων του καναλιού… Αλλά και για το γεγονός ότι μια επιχείρηση οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο λουκέτο, με αποτέλεσμα να χαθούν δεκάδες θέσεις εργασίας!

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν στη Συγγρού, δηλαδή, για το αν ευθύνονται οι μέτοχοι που το εγκατέλειψαν ή όχι… Οφείλει η αξιωματική αντιπολίτευση να τοποθετηθεί, αφενός διότι κινδυνεύουν θέσεις εργασίας και αφετέρου διότι δεν είναι συνηθισμένο να κλείνει ένα κανάλι (εάν συμβεί)!

Δεν γίνεται να κλείνει τα μάτια το κόμμα που θέλει να κυβερνήσει. Όσο κι αν δεν τη βολεύει το θέμα πρέπει να πάρει θέση! Και μάλιστα να προσπαθήσει με πρωτοβουλίες σε διάφορα επίπεδα να αποτρέψει τα χειρότερα… Παραδοσιακά το κόμμα της ΝΔ είναι συνομιλητής των μεγαλομετόχων του MEGA και φυσικά δεν είναι επιλήψιμο κάτι τέτοιο, αντίθετα… Κατά συνέπεια οφείλει να πιέσει και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μη χαθούν άλλες θέσεις εργασίας στον πολύπαθο κλάδο των ΜΜΕ!..

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: