1.5.16

Η άγνωστη επίθεση του Παπανδρέου σε υπουργό του...

Η άγνωστη επίθεση του Γιώργου Παπανδρέου σε υπουργό του

Πολλές άγνωστες στο ευρύ κοινό λεπτομέρειες, περιλαμβάνονται στο βιβλίο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τίτλο Game Over.

Ο πρώην υπουργός...
αναφέρεται σε πολλές από τις κρίσιμες μέρες της διακυβέρνησης Παπανδρέου, τους τσακωμούς με τους υπουργούς, τις διαπραγματεύσεις αλλά και τις σχέσεις που είχε ο ίδιος με τον πρώην πρωθυπουργό. Στο βιβλίο του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν ασκεί κριτική στον πρώην πρωθυπουργό αντιθέτως σε πολλά σημεία αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τις πράξεις του κυρίου Παπανδρέου.

Σε ένα σημείο όμως περιγράφει έναν άγριο καυγά ανάμεσα στον ίδιο και τον πρώην πρωθυπουργό. Για την ακρίβεια δεν πρόκειται για καυγά αλλά για επίθεση του Γιώργου Παπανδρέου, που βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση , στον υπουργό των Οικονομικών του Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Είχε προηγηθεί η συνέντευξη τύπου της τρόικας που είχαν αποκαλύψει τον στόχο για την είσπραξη 50 δις από αποκρατικοποιήσεις.

Οι υπουργοί διαμαρτυρήθηκαν και ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε σε έξαλλη κατάσταση στο τριψήφιο πορτοκαλί τηλέφωνο και ο υπουργός άκουσε τα εξ´ αμάξης.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: