1.4.16

Mister Bazooka, μόνο το MEGA δεν πληρώνει;…



Δεν ξέρεις άλλους (ανάμεσα στους οποίους και διάφορα αφεντικά σου δεξιά και αριστερά) που δεν πληρώνουν;…

Καλά στα γράφει ο Νικητέας… 

Το κείμενο είναι από το enimerosi24.gr

Φάουλ Ευαγγελάτου η αναφορά στη μισθοδοσία του MEGA.

Ή θα λες για όλους ή για κανέναν.

Μπορεί στην καθημερινή του εκπομπή ο...
Νίκος Ευαγγελάτος στο «Ε» εσχάτως να έχει καθιερώσει στήλη για τις εξελίξεις στο MEGA… Αλλά η χθεσινή του αναφορά, μαζί με τους δημοσιογράφους του πάνελ, Σεραφείμ Κοτρώτσο, Ελένη Καλογεροπούλου και Μαριάνα Πυργιώτη… Για το αν θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι, πώς θα πληρωθούν και ποιοι, ήταν φάουλ! Φάουλ ολκής! Διότι ή θα λες για όλους ή για κανέναν… Η διάκριση και οι επιλεκτικές αναφορές κρύβουν άλλα πράγματα…

Είναι άλλο λοιπόν να παρουσιάζεις και σωστά συμβαίνει, το ρεπορτάζ για την κρίση στο μεγάλο κανάλι ή τις αλλαγές που κυοφορούνται στη μετοχική του σύνθεση… Και άλλο ποιος πληρώνεται και ποιος όχι. Αυτό το τελευταίο ενδεχομένως να είναι ειδικότητα μιας μιντιακής στήλης σε μια εφημερίδα, σε ένα ραδιόφωνο και φυσικά του Διαδικτύου και των social media.

Άλλωστε δεν περνάει κρίση μόνο το MEGA… Δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι του MEGA που δεν πληρώνονται… Σχεδόν όλες οι εταιρίες ΜΜΕ έχουν απλήρωτους εργαζόμενους δυο και τρεις μήνες, ενώ κάποιες άλλες ακόμη και χρόνο!

Επίσης το ίδιο συμβαίνει σε μια σειρά από εταιρίες άλλων κλάδων, βιομηχανιών, καταστημάτων και πάει λέγοντας… Ας ξεκινήσουν τότε μια στήλη στην εκπομπή με αναφορά σε όλους αυτούς, μήπως φέρουν και κάποιο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: