6.4.16

Παίρνει ηρεμιστικά ο Τόμσεν;..

Πολύ το υποπτεύεται η Τρέμη…

Τι είπε ο Δανός, μετά τις τηγανιτές πατάτες και το κρασάκι που έπινε με Γερμανίδα δημοσιογράφο, στον Βαλασόπουλο…

Ο ανταποκριτής του MEGA τον εντόπισε σ’ ένα ρεστοράν, δίπλα στην πύλη του Βρανδεμβούργου, μαζί με μια Γερμανίδα δημοσιογράφο, που ασχολείται με τα ελληνικά θέματα.

«Έτρωγε πατάτες τηγανιτές, έπινε κρασί, είχε χαλαρή διάθεση. Τον άφησα να φάει και…
λίγα λεπτά αργότερα τον πλησίασα». Ο Βαλασόπουλος τον ρώτησε για την σύσκεψη. Ο Τόμσεν του απάντησε, πως είχε πάρει μέρος σε αυτήν - όπως ήταν ήδη γνωστό - και πως μίλησαν για την Ελλάδα.

«Δεν μπορώ να σας πω, όμως, τι ακριβώς είπαμε», είπε στον δημοσιογράφο και πρόσθεσε «δεν είμαι εκνευρισμένος με την Ελλάδα». Και στο σημείο αυτό αναψοκοκκίνισε η Τρέμη.

«Η Λαγκάρντ ήταν όμως εκνευρισμένη. Δεν ξέρω γιατί αυτός δεν ήταν εκνευρισμένος. Μπορεί να παίρνει ηρεμιστικά», είπε απότομα στον Βαλασόπουλο κι έκλεισε άρον άρον την σύνδεση.

Αλλά, γιατί τέτοια επιμονή στον... εκνευρισμό του Τόμσεν; Δεν βόλευε - την γραμμή του μαγαζιού – μια αντίθετη στάση του Δανού;

Στο πλαίσιο αυτό η Τρέμη είχε έναν ακόμη εκνευρισμό, όταν άκουσε τον Βαλασόπουλο να λέει, πως ο Τόμσεν δεν κατηγόρησε την Ελλάδα για την υποκλοπή. «Οι πάντες παρακολουθούν τους πάντες», είπε γενικά.

Αλλά, ούτε αυτό βόλευε, καθώς ήταν εκτός της γραμμής του δελτίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: