1.3.16

Tι απαντάει ο ΔΟΛ στον Τσίπρα...

Ο ΔΟΛ απαντά: Δεν λέει την αλήθεια ο πρωθυπουργός - Media

Για ψέματα του πρωθυπουργού κάνει λόγο ο ΔΟΛ απαντώντας στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα χθες στο STAR όπου κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές για συναντήσεις του με τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη απάντησε πως: «Μπορεί να χρειαστεί να συναντήσω και τον διάβολο, δεν θα του πουλήσω όμως την ψυχή μου».

Παράλληλα ο...
Έλληνας πρωθυπουργός έκανε λόγο για επισκέψεις που δεν ήταν ποτέ κρυφές από τον ίδιο και ότι ποτέ δεν έκανε διευκολύνσεις σε κανέναν καναλάρχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΟΛ αναφέρει:

«Δεν λέει την αλήθεια ο πρωθυπουργός όταν δηλώνει ότι δεν ζήτησε ποτέ τίποτε από κανένα ή ότι δεν σήκωσε το τηλέφωνο προκειμένου να εκδηλώσει τη δυσαρέσκεια του ή να απαιτήσει άλλη μεταχείριση από τον Τύπο και τα μέσα ενημέρωσης.

Παρότι κατά καιρούς απαξίωνε δημόσια εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς παρασκηνιακώς, αυτός και το κόμμα του, διεκδικούσαν «καλύτερη μεταχείριση» και απαιτούσαν είτε αποκλεισμούς «ανεπιθύμητων» προσώπων είτε προωθήσεις φίλα προσκείμενων δημοσιογράφων και στελεχών.

Άπειρα είναι τα «αιτήματα» που κατά καιρούς οι κυβερνώντες προέβαλαν. Καημός τους ήταν να ελέγξουν την ενημέρωση, να δημιουργήσουν βάσεις προπαγάνδας παντού και να επιτύχουν την άλωση των μέσων ενημέρωσης εκ των έσω.

Και όταν αντιμετώπισαν άρνηση στις παράλογες απαιτήσεις τους - δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αποδέκτες οι απαιτήσεις τους από επαγγελματίες και οργανισμούς που υποτυπωδώς σέβονταν τον εαυτό τους - ξεκίνησαν πολεμική και πολιτική καθυπόταξης. Η αλήθεια είναι ότι  πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι παραδόθηκαν στους ένοικους του Μεγάρου Μαξίμου.

Φαίνονται άλλωστε. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας ψεύδεται για ακόμη μια φορά, όπως το έχει πράξει με τόσα άλλα ζητήματα της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Γι αυτό άλλωστε εισπράττει οργή και αμφισβήτηση. Ο καιρός θα φανερώσει την απόλυτη διεκδίκησή του από τα μέσα ενημέρωσης. Οψόμεθα».

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: