1.3.16

Μετωπική ετοιμάζει η ΝΔ...


To «πράσινο φως» από την Κοινοβουλευτική Ομάδα για τους συναινετικούς χειρισμούς της Ν.Δ. στο προσφυγικό, αλλά και για τη...
μετωπική επίθεση που εξαπολύει κατά της κυβέρνησης σε όλα τα μέτωπα αναμένεται να ζητήσει σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, συγκαλώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στη Γερουσία, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα περιγράψει τη γραμμή του κόμματος που συνίσταται σε χαμηλούς τόνους στο προσφυγικό, αλλά και σε μετωπική αντιπολίτευση στα ζητήματα της διαπραγμάτευσης, της διοικητικής μεταρρύθμισης, αλλά και στην αντιμετώπιση της διαπλοκής. Ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει, μάλιστα, τις θέσεις με τις οποίες θα συμμετάσχει ο ίδιος στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών την ερχόμενη Παρασκευή για το προσφυγικό.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να αναφερθεί και στο ζήτημα της σύνδεσης της αξιολόγησης με το προσφυγικό ζήτημα, παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος έναντι των κυβερνητικών χειρισμών. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται, όμως, να πάρει θέση και για τη σκανδαλολογία απαντώντας στις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος, αλλά και η Ν.Δ. από την κυβέρνηση για την υπόθεση της λίστας Μπόργιανς, το κύκλωμα των εκβιαστών, αλλά και το ζήτημα της διαπλοκής.
Χθες ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε στο γραφείο του τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη. Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο μια σύγχρονη πολιτική νεολαία.
Εν τω μεταξύ, χθες, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια του οικονομικού φόρουμ των Δελφών, που προκάλεσε την αποχώρηση του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη. Ο κ. Γεωργιάδης που παρομοίασε τον κ. Τσίπρα με την «Ωραία Ελένη» ισχυρίστηκε ότι δεν τον εξύβρισε και πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να πω ακόμα περισσότερα».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: