1.3.16

Στους δρόμους το ΠΑΜΕ στις 8 Μαρτίου...

Στους δρόμους το ΠΑΜΕ στις 8 Μαρτίου

Συγκέντρωση στα Προπύλαια προγραμματίζει το ΠΑΜΕ για την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 18:30 με σύνθημα «Αγώνας για ζωή χωρίς...
φτώχεια, ανεργία, πολέμους, προσφυγιά».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το ΠΑΜΕ καλεί σε διαμαρτυρία «ενάντια στη βαρβαρότητα της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των μονοπωλίων που γεννά τους πολέμους, δημιουργώντας στρατιές ανθρώπινων ψυχών που περιπλανούνται μερόνυχτα, ξεριζωμένοι από τις πατρίδες τους και πνίγονται στο Αιγαίο στα χέρια των δουλεμπόρων».

«Η προσφυγιά, οι 2300 πνιγμοί στη Μεσόγειο σε ένα μόνο καλοκαίρι είναι ένα πρωτοφανές ιμπεριαλιστικό έγκλημα με σφραγίδα ΕΕ και ΝΑΤΟ και όλων των δυνάμεων που τους στηρίζουν. Κανένας δεν μπορεί να μείνει απαθής απέναντι στο μακελειό που συνεχίζεται. Η ελληνική κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες. Μαζί με τις προηγούμενες συμμετείχε σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους κι επεμβάσεις στην περιοχή. Εφάρμοσε και στήριξε την αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ. Υπέγραψε τις συμφωνίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που δημιούργησαν τα κύματα των ξεριζωμένων» αναφέρει μεταξύ άλλων το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του.

Το ΠΑΜΕ απαιτεί να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, να απεμπλακεί η χώρα μας από τους νατοϊκούς σχεδιασμούς και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή και να φύγει η Frontex και οι άλλοι μηχανισμοί της ΕΕ από τη φύλαξη των συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: