1.2.16

Διαφημιστική εξόρμηση ετοιμάζει η "SportDay"...


...μετά την πτώση...
Διαφημιστική εξόρμηση ετοιμάζει η SportDay μετά την κάθετη κυκλοφοριακή της πτώση που άρχισε με την παράλληλη αύξηση της τιμής πώλησης. Η εφημερίδα της Κάντζας βρίσκεται σταθερά στην...
τέταρτη θέση του δελτίου πωλήσεων των αθλητικών εκδόσεων μετά το Φως, την Goal News και τη Live Sport, ενώ σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις κατέβηκε στην πέμπτη θέση, με την άνοδο του κυριακάτικου Γαύρου. Υπήρξαν ημέρες που η SportDay πούλησε λιγότερα από
4000 φύλλα, αριθμός πολύ μικρός για το κόστος έκδοσης μιας εφημερίδας 56 σελίδων. Η διαφημιστική εξόρμηση της SportDay δεν θα περιοριστεί μόνο σε ένα σποτ αλλά θα επεκταθεί σε αυτόν τον κυκλοφοριακό πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις κορυφαίες, μη συλλογικές, αθλητικές εφημερίδες. Το κόνσεπτ του τηλεοπτικού σποτ προβάλλει την SportDay ως εφημερίδα που απευθύνεται σε κοινό με ποικίλα ενδιαφέροντα και όχι μόνο σε φιλάθλους. Το πνεύμα της διαφημιστικής καμπάνιας κινείται με στόχο να αναδείξει την πολυμορφικότητα και την ποικιλότητα μιας εφημερίδας που καλύπτει με την ύλη της όλη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες.

Η Goal News

Μεγάλη διαφημιστική καμπάνια πραγματοποίησε και το Goal News αμέσως μετά τη μείωση της τιμής πώλησης από 1,30 στο 1 ευρώ. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να φτάσει σε υψηλά κυκλοφοριακά επίπεδα, ανάλογα του διαφημιστικού κόστους (κινείται συνήθως πάνω από τα 5.000 φύλλα ημερησίως). Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα στην αθλητική εφημερίδα του Πήγασου έχει βελτιωθεί με τις τελευταίες κινήσεις (μείωση τιμής, διαφήμιση) και δεν υπάρχει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που κυριαρχούσαν πριν από λίγους μήνες. 

** Η εικονογράφηση του θέματος γίνεται με screenshot από παλιότερο διαφημιστικό σποτ της SD. Τώρα η διαφήμιση είναι πιο οργανωμένη, πιο επαγγελματική, και με μεγαλύτερες απαιτήσεις. 

harddog.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: