2.2.16

Με τον κύριο Τούρκο... συναντηθήκαμε στο διάδρομο...

Tι είπε η Γεροβασίλη για τον Τούρκο καναλάρχη (BINTEO)...
Ο ισχυρισμός του Τούρκου καναλάρχη, Acun Ilicali, ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το επιχειρηματικό του σχέδιο να αποκτήσει, ή να λάβει άδεια για να ανοίξει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα, έφτασε μέχρι την αίθουσα ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. 

Οι...
δημοσιογράφοι ρώτησαν την κυρία Γεροβασίλη αν ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε στον κ. Ilicali ότι θα του δώσει άδεια για να ανοίξει κανάλι στην Ελλάδα. 

«Με τον κύριο Τούρκο» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος για να διορθώσει αμέσως το σαρδάμ λέγοντας «ε, συγγνώμη, με τον κ. καναλάρχη» -σύμφωνα με όσα είπε η Όλγα Γεροβασίλη- ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 2015, έπειτα από τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Τουρκία-Ελλάδα (0-0) το οποίο μεταδιδόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό του κ.Ilicali TV8. 

«Έγινε μια συνάντηση σε έναν διάδρομο μετά τον αγώνα» είπε η κυρία Γεροβασίλη για το τετ-α-τετ του Τούρκου καναλάρχη με τον πρωθυπουργό. «Ο ίδιος είπε ότι, ξέρετε έχουμε μιλήσει με κάποιους Έληνες και υπάρχει ενδιαφέρον για ένα τηλεοπτικό σταθμό» είπε η Όλγα Γεροβασίλη αναφερόμενη σε όσα είπε ο Τούρκος καναλάρχης στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο πρωθυπουργός απάντησε ναι, ξέρετε θα υπάρξει ένας παγκόσμιος, ε, διεθνής διαγωνισμός με όρους διαφανείς» συνέχισε η κυρία Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Δεν είναι δικής μας αρμοδιότητας να δούμε ποιοι, αυτό θα γίνει όταν ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία». 

Σχετικά με την φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο καναλάρχη Acun Ilicali, η κυρία Γεροβασίλη εξήγησε ότι όποιος συναντάται με τον πρωθυπουργό μπορεί να τραβήξει μια φωτογραφία.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: