2.2.16

Ρακιντζής: Μπορεί να υπήρξε ενόχληση στην κυβέρνηση...

Ρακιντζής: Μπορεί να υπήρξε ενόχληση στην κυβέρνηση για το έργο μου... για το έργο μου...
Για τη θητεία του στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης μίλησε ο Λέανδρος Ρακιντζής, παραδεχόμενος ότι μπορεί να υπήρξε ενόχληση στην κυβέρνηση για το έργο του,αν και...
δεν δέχτηκε ενοχλήσεις, ή παράπονα, όπως είπε. 

«Ο κ. Σπίρτζης με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν μου παραπονέθηκε. Απλώς μου ζήτησε να του στείλω την έκθεση και του την έστειλα. (σ.σ.: η έκθεση για τον Θ. Πελεγρίνη και τη θητεία του στο ΕΚΠΑ). Κι αυτή πήρε το δρόμο της, ένα μικρό μέρος της έρευνας, διότι η έρευνα συνεχίζεται. Ο κ. Πελεγρίνης δεν αναμειγνύεται ευθέως, απλώς επί πρυτανείας του έγιναν αυτά. Όχι, καμία ενόχληση δεν είχα, είμαστε και φίλοι με τον κ. Πελεγρίνη και τα λέμε. Δεν είχα καμία ενόχληση» είπε ο κ. Ρακιντζής, σε δηλώσεις του στον "Βήμα Fm".  

«Είχα καλή συνεργασία με όλες τις κυβερνήσεις, τους σεβόμουν και με σέβονταν, είχαμε ανταλλαγή αλληλογραφίας και μου έδιναν «παραγγελιές» για έλεγχο, δεν είχα κανένα παράπονο. Είχε κλείσει ο κύκλος μου, 11 χρόνια τώρα, εκ των οποίων 6,5 χωρίς να έχει ανανεωθεί η θητεία μου και επειδή είναι και το γενικότερο κλίμα να ανανεώνονται όλες οι Ανεξάρτητες Αρχές, ήρθε και η σειρά μου να ξεκινήσει η διαδικασία αντικατάστασής μου» συνέχισε, ενώ για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική είπε: 

«Εάν είχα μια σοβαρή πρόταση και μπορούσα να βοηθήσω, ευχαρίστως, ναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: