1.2.16

Πόσα ψέμματα πια για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη;...Δημήτρης Κανελλόπουλος

Όσο πιο σεμνός είσαι και πιο χαμηλών τόνων άνθρωπος, τόσο πιο εύκολα γίνεσαι στόχος. Αλλά ο Γαβριήλ έχει...
αποδείξει πως είναι γενναίος και δεν τρομάζει από κάτι τέτοια. Και όχι μόνο τώρα που απαντά στις φήμες και τα δημοσιεύματα πως... παντρεύτηκε (όχι νυμφεύτηκε) στη Νέα Υόρκη, αλλά και πιο πριν.

Τότε με τα βίντεο του «Κίτρινου Τύπου» Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αν θυμάστε. Τότε που βγήκε ο ίδιος ο Γαβριήλ, μόνος, απαντώντας του αποστομωτικά. Τότε που το κόμμα δεν βοήθησε όσο έπρεπε και η Αυγή περιορίστηκε σε ένα μονόστηλο. Ας έχει.

Τώρα λοιπόν αναγκάζεται ο Γαβριήλ να απαντήσει ξανά (μέσω της σελίδας του στο facebook). Για ένα δημοσίευμα της Espresso που γρήγορα έγινε viral, όπως συμβαίνει δυστυχώς με όλα τα «κίτρινα» δημοσιεύματα. Ας όψεται. 


Ιδού λοιπόν όσα σημειώνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης που έχει αποδείξει και σε πολιτικό επίπεδο το πόσο αξιοπρεπής είναι:

Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο, όμως υπάρχουν φορές που διαβάζεις πράγματα για τον εαυτό σου και ενώ στην αρχή γελάς, μετά αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι πάει στραβά. Ενώ έχω επιλέξει να παραιτηθώ από βουλευτής και να μην βγαίνω στα ΜΜΕ, διαβάζω ότι δουλεύω στο Λονδίνο, ότι κάνω παρέα με ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ και μία σειρά από άλλα μυθεύματα. Έπειτα βέβαια μαθαίνω ότι παντρεύομαι στη Νέα Υόρκη. Μεγαλεία! Και ενώ δεν αναφέρονται ονόματα, γίνονται περιγραφές με αμφίσημο τρόπο και από δίπλα αναλαμβάνουν εργασία μπλογκ και πλήθος «περίεργων» για τους οποίους είναι και αυτό μια κάποια ενασχόληση.

O viral κιτρινισμός με ενοχλεί πιο πολύ για τους γύρω μου. Ακόμα και για αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει ποτέ μου. Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα σε κανέναν και καμία -αναφορικά με την προσωπική μου ζωή- και για αυτό δεν μπαίνω στην ουσία των «κίτρινων» δημοσιευμάτων.

Δεν ανέχομαι όμως τη στοχοποίηση. Και περισσότερο όταν γίνεται με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να εξάπτει τα ένστικτα του «φιλοθεάμονος κοινού». Βορά στα θηρία της αρένας δεν έγινα και ούτε θα γίνω προς τέρψη όσων επικροτούν και όσων αποδοκιμάζουν. Όμως αλήθεια ποια είναι τα όρια κάποιων και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν; Δεν θεωρώ ότι ο Τύπος πρέπει να αντιμετωπίζεται με αγωγές, αφού η βιομηχανία αγωγών είναι πλήγμα στην ελευθεροτυπία. Όμως ο επινοημένος κιτρινισμός δεν είναι δημοσιογραφία, οπότε ενίοτε τα όρια μπορεί να τα θέτει και η δικαιοσύνη.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: