2.2.16

Έξαλλοι με τον Ντι Κάπριο...

Έξαλλοι οι κομμουνιστές της Ρωσίας με τον Ντι Κάπριο για τον Λένιν - Media
...οι κομμουνιστές της Ρωσίας...

Ο Λεονάρντο Nτι Κάπριο ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του τα πρόσωπα της Ρωσικής ιστορίας που θα ήθελε να υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη.

«Πιστεύω πως θα...
έπρεπε να γίνουν περισσότερες ταινίες σχετικές με τη Ρωσία αφού θεωρώ πως έχει πολλές ιστορίες που είναι αντάξιες του Σαίξπηρ» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και μετά ανέφερε τον Πούτιν, τον Ρασπούτιν και τον Λένιν σαν προσωπικότητες που θα ήθελε να υποδυθεί.

Λίγες μέρες μετά, ένας εκπρόσωπος τύπου τους στούντιο LeninFilm αποκάλυψε πως θα ήθελαν να συνεργαστούν με τον Ντι Κάπριο. «Είναι πάντα ενδιαφέρον το να φτιάχνεις ταινίες. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μοιάζει πολύ με τον Λένιν στα νιάτα του. Έχουμε αρκετά σκηνικά και κουστούμια για να αναπαραστήσουμε πιστά την εποχή της Επανάστασης».

Μιλώντας στο ρωσικό κρατικό δίκτυο το Κομμουνιστικό Κόμμα της Αγίας Πετρούπολης, το οποίο είναι διαφορετικό από το βασικό κοινοβουλευτικό κομμουνιστικό κόμμα, δήλωσε πως έχει αποστείλει επιστολή στο στούντιο με την οποία προειδοποιεί για διαμαρτυρίες στην περίπτωση που επιλέξουν τον Ντι Κάπριο για να υποδυθεί τον Λένιν.

Ο Σεργκέι Μαλίνκοβιτς, ένας εκ των αρχηγών του κόμματος, δήλωσε πως «θα διαμαρτυρόμασταν στην είσοδο του στούντιο, δε θα τους επιτρέπαμε την είσοδο. Πρέπει να επιλέξουν έναν Ρώσο ηθοποιό».

Ο Ντι Κάπριο τυχαίνει βέβαια να έχει ρωσικές ρίζες, αφού η γιαγιά του, η Helene Indenbirken ήταν Ρωσίδα και ο γνωστός ηθοποιός έχει πολλές φορές χαρακτηρίσει τον εαυτό του μισό-Ρώσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: