1.2.16

Ανοίγει ο φάκελος Χαρδούβελη...

Στο αρχείο η υπόθεση Φλαμπουράρη...

Στο αρχείο, αποφάσισε να στείλει η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής την πολύκροτη υπόθεση του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Συγκριμένα, την...
εισήγηση αυτή έκανε ο ορκωτός λογιστής που είχε αναλάβει την υπόθεση και η οποία έγινε δεκτή με ψήφους πέντε έναντι δύο. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπέρ της εισήγησης τοποθετήθηκαν, οι Γιώργος Βαρεμένος, Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, ο εκπρόσωπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και ο αντιεισαγγελέας της επιτροπής Νικολούδη. Αντίθετα, υπέρ της συνέχισης της διερεύνησης της υπόθεση τάχθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά στη λογική της παράβασης καθήκοντος, καθώς και η εκπρόσωπος του Αρείου Πάγου.

Κατά τα λοιπά, η επιτροπή αποφάσισε να εξεταστεί κατά προτεραιότητα η υπόθεση του Γκίκα Χαρδούβελη για την περίοδο που ήταν υπουργός, ενώ για έτερο ζήτημα που προέκυψε όταν ήταν σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού κ. Παπαδήμου, το υπόμνημα που εστάλη δεν άλλαξε τα δεδομένα, καθώς θεωρήθηκε πως δεν αφορούσε τη λειτουργία της παρούσας επιτροπής.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά την υπόθεση Σταθάκη, οι πληροφορίες λένε, ότι εκκρεμεί η κατάθεση στοιχείων από την πλευρά του υπουργού, ενώ ζήτημα προέκυψε και για το Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, του οποίου τα ΕΣΡ ζήτησε τις δηλώσεις πόθεν έσχες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: