11.12.15

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σαν δεσμοφύλακας...






... στη «Στεφανία στο αναμορφωτήριο» (ΦΩΤΟ)...


Αλεξάνδρα Τσόλκα

kourdistoportocali.com

Αυτή η σιωπή είναι σπασμένη θρύψαλα πια και δεν ξανακολιέται παρά μόνο αν ο κατασκευαστής αποφασίσει να την κάνει μωσαικό απ αυτά τα παλιά της δεκαετίας του 60 με τα έντονα χρώματα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά το σπάσιμο της...
σιωπής στην Ανίτα Πάνια, όπου εμφανίστηκε αποκαλύπτοντας τα πόδια με καυτό μίνι, ανάσπασε ότι απόμεινε απ την σιωπή της, στου Θέμου, αυτή τη φορά με ιλιγγιώδες ξέμπουστο.

Δηλαδή τι το θελε; Δεν πήγαινε και τόπλες να μη μπαίνει και στα έξοδα της κολλημένης χάντρας;



Το ξέμπουστο αυτό, δεν βοηθούσε στο να πιστέψεις ότι κι αν πει, πόσο περισσότερο που η συγκεκριμένη συνέντευξη είχε στόχο να πει, πόσο ευαίσθητη είναι και πόσο κλαίει όταν πηγαίνει σπίτι της.

Φορώντας αυτή την υποψία υφάσματος, φοβόμαστε πως τα δάκρυα της θα κυλούν στο στήθος με κίνδυνο να πάθει ακροαστικά και οξεία βρογχίτιδα. Μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απάντησε στις ερωτήσεις της Δουκέσας Νομικού, που κάνει τον κακό «μπάτσο» και που τη ρωτούσε αν διαβάζει αυτά που της γράφουν.

Η Κωνσταντίνα δήλωσε πως όχι και ρώτησε αν κανείς γνωρίζει να της πει τη διάφορα site και block. Ουδείς δεν είχε γνώση, ούτε καν ο κ. Αναστασιάδης που έχει site κι δη απ τα πολύ μεγάλα, αλλά αυτός και μιλιά να βρει αδυνατούσε με το μπούστο απέναντι του της καλεσμένης αφημένο ελεύθερο.

Αγριοκοιτάζοντας την Δούκισσα, που επέμενε στα κακά αρνητικά σχόλια που συνοδεύουν τη τηλεοπτική παρουσία της, ως αυτοκράτειρα πασών των εκπομπών, η κυρία Σπυροπούλου είπε: «Έχει αρχίσει να με κουράζει αυτό το θέμα και δε θα θελα να το συνεχίσουμε άλλο».

Τη δυσαρέσκεια της  Αυτού Υψηλότητας της Κάτζας, είχε εκδηλωθεί κι όταν η Δούκισσα την ρώτησε για τους παλιούς της συνεργάτες της που λένε πως δεν πέρασαν μαζί της καλά, όταν αποχωρούν. «Δεν γνωρίζω κάτι. Για ποιον μιλάς;». Για τη Ζήνα Κουτσελίνη, ψελλίζει κάπως η μαύρο Δούκισσα. «Δεν νομίζω» απάντησε η τσαρίνα Κωσταντίνα και γυρνώντας προς τον Θέμο, το μπούστο της σα να ρίγησε από νεύρα, συνάμα με ευαισθησία και συναισθηματισμό.





Γλυκιά πολύ σαν δεσμοφύλακας στη «Στεφανία στο αναμορφωτήριο» είπε αυτά που ήθελε, πως δε επιθυμεί, δηλαδή, να φέρνει σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους της και πως ρωτάει ευγενικά πάντα τα θέματα τους. Εύγλωττη είναι η απορία πως αφού  η κυρία Σπυρόπουλου, δεν επιθυμεί να πει παρά μόνο για το πόσο καλή είναι, πόσο υπέροχη, πόσο μοναδική, τι θέλει και κάνει τον Τσίπα με δημοσιογράφους (δεν εννοώ την Δούκισσα αλλά αυτούς πους της ετοίμασαν τις ερωτήσεις) και δε προτιμά κάτι σε Σαμαρά με σιωπή, απουσία και στο τσακίρ κέφι κάνα διάγγελμα στον ελληνικό λαό; Φυσικά θα μου πεις, που θα φανεί το ωραίο μπούστο, προσόν που όσο να ναι ο κύριος Σαμαράς δεν αντιμετώπιζε ώστε να αξιοποίησει, αλλά δε βαριέσαι, σάμπως πρώτη φορά το βλέπαμε το μοντέλο!

Άλλωστε αμέσως μετά, είδαμε και αυθεντικό μπούστο, χωρίς κανένα άλλοθι υφάσματος, αφού η εκπομπή «ΟΛΑ» είχε καλεσμένη μια Αλβανή παρουσιάστρια ειδήσεων, που λέει το δελτίο με γυμνό μπούστο, μιας και η μαύρο Αλβανία έχει κι αυτή να αντιμετωπίσει την νοοτροπία πως οι τηλεοπτικοί ιθύνοντες θεωρούν τους θεατές μεγάλα λιγούρια και στερημένους! Και έτσι της την έκλεψε την παράσταση το original γυμνό της κυρίας Κωνσταντίνας…

Σ.σ: εμείς εδώ πάντως είμαστε site, για να μην απορείτε κυρία Κωσταντίνα μου και υπογραφούμε! Επίσης έχουμε και ένα ελαττωματάκι: συνήθως φοράμε ρούχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: