1.9.15

Η Ραχήλ πιστεύει «τρολ» προφίλ του Τσακνή...

...και τον καταγγέλλει...
Δεν έχει προηγούμενο η γκάφα της Ραχήλ Μακρή, που όπως φαίνεται δεν έψαξε αν η είδηση είναι αληθινή, ή ψεύτικη. 
Οι...

παρεμβάσεις και οι επιθέσεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και στο Facebook είναι... καθημερινές. Έτσι και χθες δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με την συνέντευξη της φίλης της, Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην οποία μάλιστα και παραβρέθηκε. 

Μετά το τέλος της συνέντευξης της κυρίας Κωνσταντοπούλου, η κυρία Μακρή, εξοργισμένη για την μη μετάδοσή της από την Κρατική Τηλεόραση επιτέθηκε στον  Πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, με αφορμή ανάρτηση στο Twitter από  προφίλ «τρολ» του κ. Τσακνή, με το όνομα μάλιστα «Τσακής Διονύσης». 



Η κυρια Μακρή αναδημοσίευσε άρθρο το οποίο επικαλούνταν το υποτιθέμενο tweet του προέδρου της ΕΡΤ ότι... δήθεν η συνέντευξη Τύπου της κυρίας Κωνσταντοπούλου δεν μεταδόθηκε κατόπιν άνωθεν πολιτικής παρέμβασης.


Η πρώην βουλευτής έγραψε πάνω από το άρθρο:  «Από πότε κύριε Τσακνή παίρνετε εντολές από πολιτικούς για τη μετάδοση συνεντεύξεων; Από πότε φιμώνετε η άποψη πολιτικών με εντολές από δημόσια κανάλια που πληρώνει ο ελληνικός λαός». 



Απάντηση από την ΕΡΤ 

Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστολόγια για δήθεν διακοπή της μετάδοσης από την ΕΡΤ της συνέντευξης που παραχώρησε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ Α.Ε. επισημαίνει τα κάτωθι:

Ο Πρόεδρος ΔΣ της ΕΡΤ Α.Ε. κύριος Διονύσης Τσακνής δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι λοιπόν αυτονόητο, ότι ο «συντάκτης» της «αποκλειστικής» αυτής είδησης χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο λογαριασμό, χωρίς ασφαλώς να μπει στη διαδικασία να διασταυρώσει την «είδηση» ούτε να  απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., ώστε να λάβει αξιόπιστη ενημέρωση. 


πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: