1.4.15

Είναι αυτό το βίντεο - σοκ με τα τελευταία δευτερόλεπτα της τραγωδίας;...

Είναι αυτό το βίντεο - σοκ με τα τελευταία δευτερόλεπτα της τραγωδίας;
Δείτε το - Κυκλοφορεί απο την νύχτα στο διαδίκτυο...
Ένα σημαντικό εύρημα που αναμένεται να ρίξει φως στο τι συνέβη πριν το μοιραίο Airbus Α320 της Germanwings συντριβεί στις γαλλικές Άλπεις φαίνεται πως κατέχουν οι αρχές. Τα συνεργεία διάσωσης φέρονται να εντόπισαν...
στα συντρίμμια κινητό τηλέφωνο επιβάτη που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση στο οποίο υπάρχει βίντεο που τραβήχτηκε λίγο πριν την τραγωδία και καταγράφει τόσο την προσπάθεια του κυβερνήτη να μπει στο πιλοτήριο όσο και τον πανικό των επιβατών. Το κινητό μπορεί να καταστράφηκε κατά την πτώση του αεροσκάφους, ωστόσο η κάρτα μνήμης, στην οποία καταγράφηκαν αυτά τα τελευταία τραγικά δευτερόπλεπτα, βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια.

Το συγκεκριμένο βίντεο ισχυρίζονται πως έχουν στην κατοχή τους το γαλλικό περιοδικό Paris Match και η γερμανική εφημερίδα Bild.Οι σκηνές που έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με τα δύο διεθνή Μέσα, αποτυπώνουν τη χαοτική κατάσταση που επικράτησε από όταν οι επιβάτες αντιλήφθηκαν πως οδηγούνται ολοταχώς στο θάνατο. Οι άνθρωποι δεν φαίνονται, ωστόσο ακούγονται οι κραυγές αγωνίας και τα ουρλιαχτά τους. 


«Θέε μου» σε διαφορετικές γλώσσες φέρονται να φώναζαν οι επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους, ενώ ύστερα ακούγεται περισσότερες από τρεις φορές ένας χτύπος από μεταλλικό αντικείμενο, που πιστεύεται πως είναι το τσεκούρι που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, στην απέλπιδα προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου.


Προς το τέλος, μετά από ένα ισχυρότατο τράνταγμα ακουλουθούν περισσότερα ουρλιαχτά. Στη συνέχεια, τίποτα...


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο διάρκειας 17 δευτερολέπτων - από μια άγνωστη πηγή και όχι από τα δύο μέσα ενημέρωσης που υποστηρίζουν ότι το έχουν ακούσει - για το οποίο ο άνθρωπος που το έχει ανεβάσει υποστηρίζει, χωρίς κανείς να μπορεί να επιβεβαιώσει την αλήθεια των ισχυρισμών του, ότι είναι τα τελευταία δευτερόλεπτα της τραγωδίας.video platformvideo managementvideo solutionsvideo playerprotothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: