1.3.15

Κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ, για ΕΡΤ...


Η επαναλειτουργία της ΕΡΤ προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ, η οποία σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για εξυπηρέτηση της «πελατείας» του, την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα.
Το Μαξίμου, απαντώντας στη ΝΔ, αναφέρει ...
μεταξύ άλλων σε ανακοινωση του, πως, θα περιμέναμε μια κουβέντα συγγνώμης και αυτοκριτικής για το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

 Ολόκληρη η απάντηση της κυβέρνησης:

Θα περιμέναμε μια κουβέντα συγγνώμης και αυτοκριτικής για το «μαύρο» στην ΕΡΤ και τα όσα «κατάφερε» η ΝΔ στη Δημόσια Τηλεόραση. Όσοι έχτισαν το πελατειακό κράτος, καλό θα ήταν να δείξουν αυτοσυγκράτηση.

Η επιμονή της ΝΔ να υπερασπίζεται τα έργα και τις ημέρες της ελπίζουμε να μην σταθεί εμπόδιο και να συμβάλλει εποικοδομητικά στον διάλογο για την επαναλειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (ΕΡΤ).

Ενημερώνουμε τη ΝΔ ότι αύριο έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ελπίζουμε να το υπερψηφίσει, όπως και την ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

 Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, ο κ. Τσίπρας ασχολείται με την "πελατεία" του, υποσχόμενος να νομοθετήσει αυτή την εβδομάδα προκειμένου να… ανοίξει η ήδη ανοιχτή και σε λειτουργία δημόσια τηλεόραση. Το κάνει μόνο για να βολέψει τους πολιτικούς του φίλους, στους οποίους έχει υποσχεθεί ότι θα τους ξαναπροσλάβει.

Φυσικά, ο κ. Τσίπρας θα στείλει πάλι τον λογαριασμό στον ελληνικό λαό, αφού θα αυξηθεί το ανταποδοτικό τέλος που καταβάλλουν οι φορολογούμενοι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι Έλληνες πως και σ' αυτήν την περίπτωση θα πληρώσουν οι ίδιοι το μάρμαρο των υποσχέσεων του κ. Τσίπρα και της παρέας του. Θα κληθούν δηλαδή να χρηματοδοτήσουν τις πελατειακές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: