2.3.15

Έκλεισε τα μέτωπα και ξεκινά την διακυβέρνηση ο Τσίπρας...

Έκλεισε τα μέτωπα και ξεκινά την διακυβέρνηση ο ΤσίπραςΟι ισορροπίες που διαμορφώνονται στο εσωτερικό της Κεντρικής Επιτροπής...


Μετά από ένα διήμερο εκτόνωσης σε εσωκομματικό επίπεδο, με την Αριστερή Πλατφόρμα να υποβάλλει τις διαφωνίες της για τη...
συμφωνία με τους δανειστές και τους χειρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου και με την προεδρική πλευρά να επικρατεί το βράδυ της Κυριακής, η κυβέρνηση υπερκέρασε τις εσωκομματικές αντιδράσεις με επικοδομητικό διάλογο που σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιξε και τη σύγκρουση και προχωρά άμεσα στην διακυβέρνηση σε μία εβδομάδα φωτιά που κατατίθενται τα πέντε πρώτα νομοσχέδια με άρωμα... Θεσσαλονίκης.

Στόχος της κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου είναι με την κατάθεση των πέντε επίμαχων νομοσχεδίων, τα οποία θα ξεκινήσουν από σήμερα με αυτό για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού να ξεκινήσει σταδιακά το ξήλωμα των μνημονιακών επιπτώσεων «μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής πολιτικής» όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά κύκλοι της κυβέρνησης.

Στα... highlights του καυτού εσωκομματικού διημέρου έμεινε η έντονη δυσφορία του πρωθυπουργού για την αντίθεση βουλευτών για το θέμα των βουλευτικών αυτοκινήτων. Ο κ. Τσίπρας έστειλε ένα σαφές και αυστηρό μήνυμα με αποδέκτες τόσο τα μέλη της ΚΟ του όσο και την κοινωνία, σημειώνοντας ότι «δεν θα γίνουμε σαν τους άλλους».
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: