4.2.15

Τζαμτζής: Θα θέσω θέμα ηγεσίας...ΗΧΗΤΙΚΟ...

Συνέδριο στο οποίο ο ίδιος θα θέσει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ, ζήτησε μιλώντας στην εκπομπή των Μάκη Γεωργίου και Τάκη Xατζη (REAL FM), ο Ιορδάνης Τζαμτζής. 
 Kαι...
πιο συγκεκριμένα ανέφερε, «θα πάω στο συνέδριο και θα καταθέσω την άποψή μου. Μέσα σε αυτά θα είναι και η ανάγκη να υπάρξει και η αλλαγή ηγεσίας».

«Υπάρχει πραγματικά μεγάλος προβληματισμός στα στελέχη της παράταξης. Ο κόσμος ζητά να συζητηθούν τα αίτια της ήττας και να αποδοθούν ευθύνες», τόνισε ο  Τζαμτζής και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ξεκινήσουμε να συζητούμε για την ήττα. Δε νομίζω ότι θα δημιουργήσει εσωστρέφεια το γεγονός ότι θα καθίσουμε να βάλουμε μία σειρά από θέματα και να προσδιορίσουμε τη φυσιογνωμία του κόμματος».

«Πριν από τις εκλογές είπα ότι αν δεν με θέλετε στην παράταση, στην οποία πολλοί με βρήκαν, πάω σπίτι μου. Στην Πέλλα είχαμε κυριολεκτικά ένα στημένο ψηφοδέλτιο. Δεν μπορεί οι μόνο τρεις βουλευτές να είναι τα άτομα τα οποία θα κάνουν δουλειά. Μου έβαλαν δίπλα συγγενικό πρόσωπο από την ίδια περιοχή», σημείωσε και κατέληξε:

«Αυτό που με πικραίνει είναι να ακούω τον κ. Λαφαζάνη να λέει ότι θα πάμε αφορολόγητο και στους αγρότες. Το φώναζα ένα χρόνο μαζί με τους συναδέλφους μου. Το φωνάζαμε και δεν μας άκουγε κανείς».
Ακούστε το ΗΧΗΤΙΚΟ,  ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: