1.1.15

«O εραστής της Νταϊάνα είναι ο πραγματικός πατέρας του Πρίγκιπα Χάρι»...

«O εραστής της Νταϊάνα είναι ο πραγματικός πατέρας του Πρίγκιπα Χάρι»ΦΩΤΟ...
Στην επιφάνεια επανέρχεται και πάλι ο προβληματισμός στην Αγγλία για το αν ο πρίγκιπας Χάρι είναι γιος του Καρόλου ή του μυστικού εραστή της Νταϊάνα, Τζέιμς Χιούιτ.

Και αυτό με αφορμή τη...
θεατρική παράσταση με τίτλο «Truth, Lies, Diana» (Αλήθεια, ψέμματα, Νταϊάνα) η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιανουαρίου στο «Charing Cross Theatre» του Λονδίνου.

Οι φήμες ότι ο Χάρι έχει πατέρα τον Χιούιτ ξεκίνησαν από το 1994 όταν έγινε γνωστή η ερωτική σχέση της Νταϊάνα με τον λοχαγό. Ωστόσο, οι ομοιότητες που είχαν μεταξύ τους έδωσαν παραπάνω τροφή για σχόλια.

Τώρα όμως ο λοχαγός του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ αποκάλυψε ότι η σχέση τους στην πραγματικότητα είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα απ' ό,τι είχαν και οι δύο παραδεχτεί δημοσίως - και συγκεκριμένα τουλάχιστον ενάμιση χρόνο πριν τη γέννηση του Χάρι. Την αποκάλυψη την έκανε στον συγγραφέα του έργου το οποίο βασίζεται στην αφήγηση του ίδιου του Χιούιτ.



Το έργο αφηγείται την ιστορία ενός δημοσιογράφου που ψάχνει να ρίξει φως στον θάνατο της Νταϊάνα. Στη διάρκεια της έρευνάς του συναντά τον λοχαγό Χιούιτ που αγάπησε τρελά την πριγκίπισσα. Μια φράση του λοχαγού αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο: «Η Νταϊάνα κι εγώ αρχίσαμε τη σχέση μας 18 μήνες πριν γεννηθεί ο Χάρι. Τώρα, βέβαια, αυτό δεν αποδεικνύει ότι είμαι ο πατέρας του. Είναι απλά μια ...ενοχλητική αλήθεια».

Ο Τζέιμς Χιούιτ πάντως δεν ισχυρίζεται ανοιχτά πως είναι ο πατέρας του Χάρι (αν και αναγνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες, και στα κόκκινα μαλλιά και στα χαρακτηριστικά του προσώπου), απλώς τονίζει πως η σχέση του με την Νταϊάνα είχε όντως ξεκινήσει πριν αυτή μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί της. "Αυτή είναι η άβολη αλήθεια", συμπληρώνει.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: