2.1.15

Πατρίς, θρησκεία κι η... Δούρου στην εκκλησία...

Το κακό με τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν είναι το φουλ δεξιό «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» που θυμάται και υποστηρίζει καθ' εκάστη -σήμερα αφορμή στάθηκε το γεγονός πως η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δεν παρέστη στην εορταστική δοξολογία για την Πρωτοχρονιά-, το ακόμα χειρότερο είναι που ο συγκεκριμένος πολιτικός θεωρείται...
(από κάποιους) φιλελεύθερος.

Από εκείνους που θα ήθελαν να συνεργαστούν οι... μεταρρυθμιστές. Ο «φιλελεύθερος», χριστιανός Άδωνις, αυτός που εκθειάζουν με άρθρα τους τα ΝΕΑ, η Καθημερινή και το Protagon.

«Στην Δοξολογία, στην οποία καλεί τους επισήμους η Περιφερειάρχης, η ίδια δεν πήγε... δεν της αρέσει η Εκκλησία της κυρίας Δούρου», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter. Και το θεώρησε μάλιστα «εξευτελισμό». Πονηρός ο Άδωνις το πήγε θεσμικά, έβγαλε έξω την εκκλησία και έριξε το ανάθεμα στη θεσμική θέση της Ρένας Δούρου και των υποχρεώσεων που προκύπτουν από αυτή.

Του απάντησε μέσω twitter ο Γιώργος Καραμέρος, ο αντιπεριφερειάχης Αττικής: «Η περιφερειάρχης συντονίζει την πολιτική προστασία. Εσύ κυνηγάς ακροδεξιά ψηφαλάκια στη Β. Η εκκλησία ενώνει. Εσύ διχάζεις».

Δεν είναι τυχαίο που για το ίδιο... χριστιανικό θέμα πήρε θέση και η άλλη ακροδεξιά φωνή της Νέας δημοκρατίας, ο επίσης απουσιολόγος Θάνος Πλεύρης. «Η πρώτη Δοξολογία του 2015 έγινε στον Αγ. Διονύσιο. Δυστυχώς απουσίαζαν ο Δήμαρχος, η Περιφερειάρχης και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ». Ο καθένας με τον καημό του/

Σ' ένα παράλληλο σύμπαν ο Άδωνις θα έγραφε αν η Ρένα Δούρου τελικά πήγαινε στην εκκλησία: «τι δουλειά έχει μία άθεη στη δοξολογία». Πώς το έλεγε ο Γκράουτσο Μαρξ; «Αυτές είναι οι αρχές μας. Αν δεν σας αρέσουν όμως, έχουμε κι άλλες».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: