31.10.14

ΔΗΜΑΡ: Όχι στο ΠΑΣΟΚ, ναι στον ΣΥΡΙΖΑ...

dimar 


Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να μην προχωρήσει  ο διάλογος με το ΠΑΣΟΚ αλλά να συνεχιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
 Στην...
εισήγηση του προέδρου του κόμματος Φώτη  Κουβέλη, που υποστήριξε ο γραμματέας του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η πλειοψηφία της ΕΕ αποδέχθηκε, διατυπώθηκε ως βασικό επιχείρημα, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να στηρίζει τις ακολουθούμενες από την κυβέρνηση αντικοινωνικές πολιτικές.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έξι μέλη του κομματικού οργάνου δεν συμφώνησαν, επιμένοντας ότι ο διάλογος θα πρέπει να γίνει και να συνεχιστεί με όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής κυβερνητικής πρότασης.
Με τη θέση της μειοψηφίας συντάχθηκε και ο βουλευτής Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι η ΔΗΜΑΡ πρέπει και οφείλει να επιμείνει και να αναβαθμίσει τον διάλογο με τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας, για τη διαμόρφωση συσχετισμών, για την προοδευτική δημοκρατική διακυβέρνηση του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: