2.6.14

Δίκη Φαίης: Ο φίλος -φάντασμα και ο πρώην σύζυγος...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπλάχα από το Βαγγέλη Στεφανάκη, αλλά και το ρόλο της αδελφής του θύματος, της 32χρονης Μαριαλένας. Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη φίλης της Φαίης που κατέθεσε στο δικαστήριο πως η...
μεγάλη αδελφή ζήλευε τη μικρότερη και πως προσπαθούσε να χαλάσει τη σχέση της με τον 26χρονο. «Η Φαίη προσπαθούσε να ψάξει τη σχέση της αδελφής της με τον Στεφανάκη. Ένα βράδυ κοιμήθηκαν όλοι μαζί στο ίδιο κρεβάτι. Εκεί άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι παίζει με τη Μαριαλένα και τον Βαγγέλη», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Εθνος το ερωτικό τρίγωνο φαίνεται πως συμπληρωνόταν από άλλα δύο πρόσωπα, έναν νεαρό – φάντασμα που όλοι τον ξέρουν στη Νέα Μάκρη αλλά η αστυνομία αδυνατεί να τον εντοπίσει ακόμη και τώρα ένα χρόνο μετά τη δολοφονία, ο οποίος και φέρεται να πέρασε από το σημείο την ώρα του ξυλοδαρμού και ο οποίος σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ήταν στη ζωή της Φαίης.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας. Αμέσως μετά το θάνατο της Φαίης είχε καταθέσει για τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη. «Τον είχα δει 2-3 φορές να περιμένει τη Φαίη. Μου έδωσε κακή εντύπωση. Είναι εμφανές ότι κάνει χρήση αναβολικών. Είναι φουσκωτός, οδηγεί επικίνδυνα μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς κράνος, τρέχει υπερβολικά κάνοντας επίδειξη και φιγούρες στη γειτονιά, και δίνει την εντύπωση του μάγκα», δήλωσε σχετικά.

Ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας,
αναφέρει για τη δολοφονία και το ροζ DVD με το οποίο ο Στεφανάκης εκβίαζε τη μεγάλη αδελφή όπως η ίδια ισχυρίζεται. «Απ” ότι μου είπε η σύζυγός μου, είπε ψέματα στην αστυνομία γιατί φοβόταν τον Στεφανάκη. Ο Στεφανάκης της έλεγε ότι αν το μαρτυρήσει, θα κάνει κακό στην ίδια, στην αδερφή της, και την οικογένεια της. Η Μαριαλένα μου αποκάλυψε ότι μια φορά είχε κάνει έρωτα σε ξενοδοχείο με τον Στεφανάκη, και αυτός της είπε ότι είχε βιντεοσκοπήσει τη συνεύρεση, και ότι αν αποκάλυπτε στην αστυνομία ότι αυτός χτύπησε την αδερφή της, θα το δημοσίευε στο ίντερνετ και θα το έστελνε σε όλα τα μέλη της οικογένειάς της, σε μένα, και στην οικογένειά μου», συμπλήρωσε...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: