1.6.14

Ανασχηματισμός υπέρ των καλύτερων; ...


Όχι φυσικά!...
Το ότι κάποιοι, με πρώτο τον Αντώνη Σαμαρά, δεν βάζουν με τίποτα μυαλό επιβεβαιώνουν τα διάφορα ρεπορτάζ για τον επικείμενο ανασχηματισμό καθώς για μια ακόμα μια φορά οι νέοι υπουργοί θα επιλεχθούν με αμιγώς κομματικά κριτήρια.

Για παράδειγμα, όλοι...
προεξοφλούν την υπουργοποίηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου ο οποίος φαίνεται ότι δέχθηκε να κατέβει για δήμαρχος στην Αθήνα, παραιτούμενος από την βουλευτή ιδιότητα του, με όρο να αναλάβει σύντομα κάποιο υπουργικό χαρτοφυλάκιο. Τι κι αν οι πολίτες της Αθήνας τον αποδοκίμασαν εμφατικά;

Το ίδιο ίσως γίνει και με τον Γιώργο Κουμουτσάκο ο οποίος τα πήγε εξίσου άσχημα στην Περιφέρεια Αττική αλλά φαίνεται ότι ένα υπουργείο θα μπορούσε να απαλύνει τον πόνο της μη ανανέωσης της θητείας του στο Ευρωκοινοβουλίου.

Όσο για τον «προοδευτικό πόλο» (του 8%) της συγκυβέρνησης, τι να πει κανείς; Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα γίνει για μια ακόμα φορά υπουργός ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και η έκπληξη με τον Ηλία Μόσιαλο ο οποίος αν προτιμηθεί, δεν θα προτιμηθεί λόγω της επιστημονικής του κατάρτισης αλλά λόγω της στήριξης του στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Αυτό που κυρίως δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι κύριοι είναι ότι ο τόσο μεγάλος κυνισμός τους στο βόλεμα κολλητών είναι βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής και βλάπτει ανεπανόρθωτα τη χώρα.

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: