1.6.14

Δεν θα ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας οι ΑΝΕΛ...

Την απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανεξάρτητα από το πρόσωπο, επανέλαβε ο πρόεδρός του κόμματος, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του.

Μάλιστα υποστήριξε ότι...
όσοι βουλευτές έχουν φύγει από του ΑΝΕΛ δεν δικαιούνται να ψηφίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προτείνει η κυβέρνηση, καθώς θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι εξελέγησαν με συγκεκριμένη εντολή, η οποία ήταν η κατάργηση του μνημονίου και ο «αγώνας» ενάντια στην τρέχουσα κυβέρνηση.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, το οποίο θα γίνει στις 14 και 15 Ιουνίου «θα επιβεβαιώσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα και παράλληλα θα αλλάξουν όλες οι δομές του κινήματος».

Τόνισε ακόμη ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να γίνει «δεκανίκι κανενός», ούτε της κυβέρνησης ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας των ΑΝΕΛ με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ) του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Το Σάββατο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο, σημείωσε πως «Ζητάμε από τον Φώτη Κουβέλη να πάρει μια σαφή θέση, αν σκοπεύει να συμπράξει με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση προεδρικής πλειοψηφίας. Ζητάμε επίσης από τον Πάνο Καμμένο να ξεκαθαρίσει τη δική του θέση και να κάνει ακριβώς το ίδιο»...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: