2.6.14

Έργα και ημέρες στρατηγών…

Στρατομανείς, με γκλίτσες, δεν ξέρουν τίποτα για τα τάγματα εφόδου και ναζιστικά και φασιστικά σύμβολα της Χρυσής Αυγής…

Σας έχω νέα από τους δύο χρυσαυγίτες στρατηγούς (ε.α), που έχουν εκλεγεί στην Ευρωβουλή.

Μου λένε, ότι ο ένας , πρώην διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι…
από αυτούς που αποκαλούμε «στρατομανείς».

Κυκλοφορούσε ο στρατηγός Ελ. Συναδινός, σε μονάδες (όπως η 35η Μοίρα Καταδρομών, στο Σταυροβούνι της Κύπρου) με μια γκλίτσα τσοπάνη και κάθε πρωί έβαζε τους λοκατζήδες να του απαγγέλουν το «Σαν σήμερα», αλλά μόνον τις ιστορικές επετείους.

Στο Κόσοβο, όταν υπηρετούσε μιλούσε συνεχώς για τα «αδέρφια μας τους Σέρβους» με αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα στην ελληνική δύναμη.

Ο Eπιτήδειος

Ο άλλος στρατηγός, Γ. Επιτήδειος, προέρχεται από το Πυροβολικό, ο πατέρας του ήταν υπαρχηγός ΓΕΣ, κατά τη διάρκεια της δικτατορίας.

Ο ίδιος λέει, ότι άσκησε τα καθήκοντά του στις Ένοπλες Δυνάμεις (εδώ και Εξωτερικό) χωρίς κανείς να καταλάβει τι ψήφιζε κι αποφάσισε να ενταχθεί στην Χρυσή Αυγή, για συναισθηματικούς και λογικούς λόγους.

Δεν γνωρίζει, δεν είδε ποτέ τα τάγματα εφόδου, το κυνήγι μεταναστών, δεν πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή είχε ποτέ σύμβολα ναζιστικά και φασιστικά και θεωρεί ό,τι όλα αυτά που λέγονται περί ναζισμού είναι συκοφαντίες.

Πηγή: Βηματοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: