1.6.14

Φοβάται, μην την πετάξουν σε κανα χαντάκι…

Aυτή την πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε πριν από λίγο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων από το κανάλι Ε. Όπως ανέφερε το έχει καταθέσει και στον εισαγγελέα.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου του σταθμού από ποιον έχει δεχτεί αυτές τις απειλές, απάντησε οτι είναι...
βουλευτής και υπάρχει το κοινοβουλευτικό της έργο στο οποίο μπορούν να ανατρέξουν οι δημοσιογράφοι για να βρουν τις απαντήσεις.

Η Ραχήλ Μακρή έκανε μια εκπληκτική και εκρηκτική εμφάνιση στο ίδιο πάνελ...
με τον Στάθη Λεουτσάκο του ΣΥΡΙΖΑ όπου και αλληλοϋποστηρίχθηκαν επί της ουσίας. Ερωτηθείσα ποιοι είναι εκείνοι που θέλουν να διαλυθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όπως είπε, αναφέρθηκε σε όσους υποστηρίζουν αυτή την κυβέρνηση, σε μεγαλοκαναλάρχες εργολάβους, σε τραπεζίτες, σε συμφέροντα.

Αναφέρθηκε εμφατικά στην προεκλογική περίοδο και τη γκεμπελίστικη, όπως συμπλήρωσε ο Λεουτσάκος, τακτική των μεγάλων καναλιών και των δημοσιογράφων να τρομοκρατούν τους πολίτες, να προβάλλουν επί ώρες ανύπαρκτα κοινοβουλευτικά κόμματα όπως το Ποτάμι την ίδια ώρα που θάψανε τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ακόμα πρόβαλλε έγγραφο του Σόϊμπλε στο οποίο αναφέρει οτι η Ελλάδα θα συνεχίσει στα ίδια εξοντωτικά για το λαό μέτρα μέχρι το 2022 και ρώτησε τους δημοσιογράφους αν αυτό θα το βγάλουν στις ειδήσεις, την ώρα που ο Σαμαράς μιλούσε προεκλογικά για τέλος των μνημονίων και έξοδο στις αγορές.

Κατήγγειλε την πολιτική στο φάρμακο και τα ασφαλιστικά ταμεία, οτι ο Άδωνις θέλει να κλείσει όλες τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες για να εισάγει αμφίβολης ποιότητας γενόσημα και την ίδια ώρα που ισχυρίζονται οτι αυτό θα σημαίνει φθηνότερο φάρμακο, σήμερα τα φάρμακα και η συμμετοχή του ασθενή είναι ακριβότερα.

Αναφέρθηκε και στην επιλογή του κυβερνητικού συνασπισμού να στείλει στο ευρωκοινοβούλιο ξανθιές και ποδοσφαιριστές!

Σε ερώτηση αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν συγγένειες με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε οτι έχουν σε θέματα οικονομίας και κοινωνίας αλλά υπάρχουν κόκκινες γραμμές ως προς τα εθνικά ζητήματα.

Από Κεράσια και Κρίνοι

greki-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: