1.6.14

«Η έκθεση του ΔΝΤ επιβεβαιώνει ότι τα βάρβαρα μέτρα θα συνεχιστούν»...

«Η έκθεση του ΔΝΤ επιβεβαιώνει ότι τα βάρβαρα μέτρα θα συνεχιστούν»
Ανακοίνωση στην οποία ασκεί σφοδρή κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης εξέδωσε το ΚΚΕ σχετικά με την έκθεση αξιολόγησης του ΔΝΤ για την Ελλάδα. Σύμφωνα με ...
το Κομμουνιστικό Κόμμα η έκθεση επιβεβαιώνει τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα από τη μία και τα προνόμια για το κεφάλαιο από την άλλη που θα συνεχιστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Η έκθεση αξιολόγησης του ΔΝΤ για την Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα από τη μια και τα προνόμια για το κεφάλαιο από την άλλη θα συνεχιστούν, αφού αποτελούν προϋπόθεση της καπιταλιστικής ανάπτυξης, έχοντας μόνιμο χαρακτήρα.

Από την άλλη αναδεικνύεται ότι η «ελάφρυνση του χρέους» που επιδιώκει το ΔΝΤ, ανταγωνιζόμενο τις χώρες της ΕΕ, δεν αναιρεί την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής ούτε οδηγεί σε πραγματική ανακούφιση για το λαό, όπως υπόσχονται κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση που, παρά τις διαφορές, έχουν κάνει σημαία τους τον παραπάνω στόχο.

Ο λαός θα συνεχίζει να πληρώνει για ένα δυσβάσταχτο χρέος, ακόμη κι αν αυτό μειωθεί και πάνω από όλα θα συνεχίζει να ματώνει για την ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: