1.5.14

Λίτσα Κουρουπάκη: Eφτιαξαν την "Ελιά", για να βρουν πολιτικό καταφύγιο...


Ντρέπομαι γι' αυτούς!
Τι είπε για τον Γιώργο Παπανδρέου...
Στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο μίλησε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ελιάς, Λίτσα Κουρουπάκη.
«Εγώ πολιτεύομαι με το ΠΑΣΟΚ, είμαι...
ΠΑΣΟΚ 32 χρόνια» έσπευσε να ξεκαθαρίσει η κ. Κουρουπάκη και στη συνέχεια έριξε ... πολιτική βόμβα για την Ελιά δηλώνοντας ότι «Στην Ελιά είναι άνθρωποι που πέρασαν από το ΠΑΣΟΚ και ξαναγύρισαν. Ντρέπονται  τώρα για τις κινήσεις τους και έφτιαξαν την Ελιά για να βρουν πολιτικό καταφύγιο». Δεν απέφυγε ωστόσο να αναφέρει ακόμη και ονόματα όπως αυτό του κ. Μόσιαλου ή του κ. Λοβέρδου, σημειώνοντας «όλοι αυτοί έχουν εργαστεί και έχουν ωφεληθεί από το ΠΑΣΟΚ».
Ξαφνιάζει επίσης και η τοποθέτησή της για τον Γιώργο Παπανδρέου για τον οποίο δήλωσε: «Ο Γιώργος Παπανδρέου δραστηριοποιείται με όλες τις δυνάμεις του για να πάει καλά το ΠΑΣΟΚ. Το έχω δει και στην πράξη και το πιστεύω». 
Όσο για το ποιος είναι περισσότερο ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου ή ο Βενιζέλος η κ. Κουρουπάκη σημείωσε: Δεν έχουμε πασοκόμετρο στο ΠΑΣΟΚ δεν ξέρω ποιος είναι περισσότερο ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος ή ο Παπανδρέου»....

Δεν υπάρχουν σχόλια: