1.5.14

Εκδήλωση της Χ.Α. στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας!...




Πλήθος ερωτημάτων προκαλεί η στάση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος από τη μία διαμαρτύρεται για το γεγονός πως η αφή της ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων έγινε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και όχι στον ιερό χώρο της πόλης, ενώ από την άλλη δεν έχει κανένα πρόβλημα να...
παραχωρήσει το δημαρχείο το βράδυ της Παρασκευής στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής προκειμένου ν’ ανακοινώσουν τον συνδυασμό τους για την Αντιπεριφέρεια Ηλείας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σύμφωνα με το θέμα που ανέδειξε πρώτος ο ιστότοπος ertopen.com, το βράδυ της Παρασκευής στις 8 θα γίνει σχετική εκδήλωση του συνδυασμού της «Ελληνικής Αυγής», εκδήλωση που ήδη διαφημίζεται απ’ τον ιστότοπο των εθνικιστών στον νομό.
Είναι απορίας άξιον λοιπόν πώς ο δήμαρχος της πόλης, Ευθύμης Κοτζιάς, ο οποίος πρόσφατα απασχόλησε τη Δικαιοσύνη όταν φυλούσε τσίλιες προκειμένου τ’ απορριμματοφόρα του δήμου να θάβουν παράνομα τα σκουπίδια τους σε δασική περιοχή, παραχώρησε το δημαρχείο για μια τέτοια εκδήλωση.
Εξ όσων γνωρίζουμε, η Ολυμπία και οι Αγώνες της αποτελούν σύμβολο ειρήνης, συναδέλφωσης και φιλίας των λαών, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας και διαφόρων άλλων «επιχειρημάτων» που συχνά-πυκνά επικαλείται το εθνικιστικό κόμμα, κατατάσσοντας τους ανθρώπους σε κατηγορίες.
Έχετε ν’ απαντήσετε κάτι επ’ αυτού, κύριε δήμαρχε;

xa-olympia


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: