1.5.14

Τσίπρας: Κλείστε τις τηλεοράσεις...

"Κλείστε τα αυτιά σας στους χυδαίους συκοφάντες. Κλείστε τις τηλεοράσεις με τα προπαγανδιστικά δελτία που προσπαθούν να...
σώσουν το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Που προσπαθούν να σώσουν αυτούς που μας κατέστρεψαν. Βγείτε στους δρόμους. Μην αφήσετε να περάσουν τα σχέδια της αποχής, τα σχέδια για διέξοδο της οργής προς κόμματα μαξιλαράκια του σάπιου συστήματος. Το δίλημμα το βάζει η πραγματικότητα, το βάζει ο ίδιος ο λαός. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τα μνημόνια για άλλα σαράντα χρόνια. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την Μέρκελ".

Τα παραπάνω τόνισε από το Μενίδι, σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση της Ρένας Δούρου υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην Κουμουνδούρου, άλλωστε, θεωρούν πως το μέγεθος της διαφοράς με τη ΝΔ θα είναι αντίστροφο με το υψηλό ή όχι ποσοστό της αποχής στις κάλπες, ενώ εκτιμούν πως οι κινήσεις της κυβέρνησης επιδιώκουν ακριβώς τη μεγάλη αποχή.

Ο Αλ. Τσίπρας επέμεινε πως η χώρα θα παραμείνει στο Μνημόνιο. «Έχουν χάσει πια οι λέξεις το νόημά τους. Η χυδαία προπαγάνδα βαφτίζει έξοδο από το Μνημόνιο την παραμονή μας στα μνημόνια τις επόμενες τρεις δεκαετίες τουλάχιστον. Λένε έξοδο από το μνημόνιο ένα μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που είναι πιο μνημόνιο και από το μνημόνιο.

Που περιλαμβάνει νέες απολύσεις, διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, αποδόμηση και των τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει. Και είναι απλά προάγγελος ενός ακόμα μνημονίου που θα καταθέσουν και θα προσπαθήσουν να ψηφίσουν μετά τις ευρωεκλογές»...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: