1.5.14

Συνέχιση της απεργίας...

...αποφάσισαν οι παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών...


Να συνεχίσουν την απεργία διαρκείας αποφάσισαν σήμερα, σε έκτακτη συνεδρίαση, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών των Λαϊκών Αγορών.


"Απαντάμε στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης με ...
κλιμάκωση του αγώνα μας με συνέχιση της απεργίας διαρκείας" τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Ομοσπονδίες λαϊκών αγορών, ζητώντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλο. Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως "οι πρακτικές «αποφασίζουμε και διατάζουμε» για τη διάλυση των Λαϊκών Αγορών, χωρίς να λαμβάνουν καθόλου υπ' όψιν τους τα αιτήματα Παραγωγών και Επαγγελματιών πωλητών, δείχνουν το αδιέξοδο και τον πανικό της κυβέρνησης". "Η αντιδημοκρατική αδιαλλαξία της κυβέρνησης, θα μας βρει όλους ενωμένους σαν μία γροθιά", προσθέτουν.

Επιπλέον, οι παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών αποφάσισαν να συμμετάσχει όλος ο κλάδος στο μεγάλο πανεργατικό συλλαλητήριο για την Εργατική Πρωτομαγιά, με συγκέντρωση στις 9.30 το πρωί, στην πλατεία Κάνιγγος.

Επίσης την ίδια μέρα, θα προσφέρουν δωρεάν τρόφιμα, στις 10. 30 το πρωί, στα διόδια των Αφιδνών, ενώ την Παρασκευή 2 Μαΐου, ημέρα κατάθεσης στη Βουλή, του "νομοσχεδίου-ταφόπλακα", όπως το χαρακτηρίζουν οι παραγωγοί, των λαϊκών αγορών, καλούν σε διαδήλωση, στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Κάνιγγος.

Τέλος, το Σάββατο 3 Μαΐου οργανώνεται διανομή τροφίμων στον Περισσό, στην οδό Σαλαμίνος...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: