1.5.14

Γλέζος: «Για μια Ευρώπη των λαών, όχι του χρήματος»...

glezos
"Η Ιστορία μάς χτυπά την πόρτα: άλλοι δεν ακούν καν τον ήχο..."...
Εντυπωσίασε τους Μυτιληνιούς το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Ο κύκλος των “μάταιων” πράξεων» με φόντο τη...
ζωή του κομμουνιστή Ναπολέοντα Σουκατζίδη.
«Η Ιστορία μάς χτυπά την πόρτα: άλλοι δεν ακούν καν τον ήχο, κάποιοι είναι κουφόνοες, κάποιοι απλά κουφοί και άλλοι έκθαμβοι και έτοιμοι. Ιστορία, σου ανοίγουμε την πόρτα! Ήρθε η ώρα για την Ευρώπη των λαών, όχι για την Ευρώπη του χρήματος», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Γλέζος, αφού πρώτα μίλησε για τη ζωή του αγωνιστή στην εκδήλωση που διοργάνωσε η περιφερειακή παράταξη «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «στο Κόκκινο» το βράδυ της Τετάρτης στη Μυτιλήνη. στην αίθουσα Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής.

glezos-mutilini
Από αριστερά, Κώστας Αρβανίτης, Μανώλης Γλέζος, Σπύρος Τζόκας, Αγλαΐα Κυρίτση, Στράτος Γεωργούλας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο υποψήφιος δήμαρχος Λέσβου, Στράτος Γεωργούλας, επικεφαλής του «Άλλου Δρόμου» και η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αγλαΐα Κυρίτση. Μίλησαν ο συγγραφέας του βιβλίου και πρώην δήμαρχος Καισαριανής, Σπύρος Τζόκας, και ο υπεύθυνος των εκδόσεων «Εύμαρος», Πέτρος Κοκολύρης. Τη συζήτηση συντόνισε ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ζερδελής, και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: