1.3.14

Ο Κανάκης πάει για Δήμαρχος στην ... Πύλο!...euro-crimes.blogspot

Μη πάει το το μυαλό σας στο(ν) πονηρό.
Πρόκειται για σοβαρό άνθρωπο και επαγγελματία της Μεσσηνίας, κι όχι την ...
τηλεπερσόνα της Θεσσαλονίκης.
Άλλωστε στην 2η περίπτωση σύσσωμα τα ΜΜΕ Αθήνας και Περιφέρειας, θα είχαν το "γεγονός" σαν ΠΡΩΤO ΘΕΜΑ.
Όταν όμως ο "ελαιοπαραγωγός" Ηλίας Κανάκης ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τον δήμο Πύλου - Νέστορος, ούτε οι τοπικές εφημερίδες δεν τόλμησαν (μέχρι στιγμής) να το δημοσιεύσουν, φοβούμενες μη... δυσαρεστήσουν τους υφιστάμενους επαγγελματίες Δημάρχους και τους (Αόρατους) χορηγούς τους.
Όπως και νάχει τα ΜΗ ελεγχόμενα Blogs και Ιστοσελίδες "διέρρευσαν" την ευχάριστη (για τους Δημότες της Πύλου που έχουν υποφέρει από τους ντόπιους "μεγαλο-καπετανο-τσιφλικάδες" και τα τσιράκια τους) είδηση, και έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν για μια καλύτερη μέρα, εκλέγοντας ένα μπροστάρη που δεν "προσκύνησε" τους νεόφερτους "κοτζαμπάσηδες".

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ηλία Κανάκη  για την υποψηφιότητα για τον δήμο Πύλου - Νέστορος (που δημοσιεύτηκε στο newsmessinia.blogspot)

  Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ,έχοντας πλέον  βιώσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης  που μαστίζουν την Πατρίδα μας ,σε λίγο καιρό θα κληθούμε να επιλέξουμε την Δημοτική Αρχή που θα εκπροσωπήσει την περιοχή μας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.


    Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και να κινητοποιήσουμε τις αδρανείς δυνάμεις του  τόπου μας ώστε μέσα από συλλογική προσπάθεια , να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πανέμορφου αυτού τόπου  (Τουρισμός ,Πολιτιστική κληρονομιά , πρωτογενής παραγωγή ) και να τον βγάλουμε από το αδιέξοδο στο οποίο  σήμερα βρίσκεται.


Για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτείται ΟΡΑΜΑ και  Συλλογική Προσπάθεια προερχόμενη  από υγιείς δυνάμεις του τόπου ,που δεν σχετίζονται  με επαγγελματίες Δημάρχους  και  Αυτοδιοικητικούς  .


 Στην προσπάθεια αυτή  δεν υπάρχουν αποκλεισμοί  και δεν περισσεύει κανείς.


Σας θέλουμε όλους δίπλα μας συμμέτοχους και όχι απλούς παρατηρητές.


Με την επιστολή μου αυτή ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δήμαρχος  Πύλου –Νέστορος

«ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ»

                                                                                Με  εκτίμηση ,

                                                                              Ηλίας  Κανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: