1.3.14

10% λιγότεροι εκδρομείς του τριημέρου...Με βασικό λόγο τις επιπτώσεις της κρίσης στις τσέπες των πολιτών, αλλά και με τον καιρό να μη διευκολύνει τα σχέδια των εκδρομέων, η μείωση του αριθμού τους, μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη.
Λιγότεροι από πέρυσι είναι οι εκδρομείς του τριημέρου, καθώς σύμφωνα με ...
στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, η έξοδος από τις εθνικές οδούς Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας είναι μειωμένη κατά 10%.
Την Παρσκευή, κινήθηκαν 85.000 οχήματα από την Αττική προς τα εθνικά οδικά δίκτυα. Το Σάββατο η κίνηση των οχημάτων κυμάνθηκε στα φυσιολογικά επίπεδα και δεν σημειώνονται προβλήματα ή κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Πάντως και όσοι τελικά φύγουν δεν θα έχουν σύμμαχο τον καλό καιρό καθώς σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το Σάββατο χαρακτηρίζεται από νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νοτιοδυτικά.
Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 15 βαθμούς στη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου, από 7 έως 14 βαθμούς στη Μακεδονία και τη Θράκη, από 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι έχουν ένταση 3 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη έως 6 μποφόρ, ενώ στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τοπικά έως 7 μποφόρ.
Tην Κυριακή οι βροχές και οι καταιγίδες θα επιμείνουν, ενώ θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα έχουν ένταση 4 έως 5 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Καθαρά Δευτέρα με βροχές και καταιγίδες, ωστόσο τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στην ανατολική χώρα. Οι άνεμοι θα έχουν ένταση 5 με 7 μποφόρ.
 
  ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: