1.2.14

«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»...

Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν εκεί προκειμένου να τιμήσει τα 21 θύματα της Θύρας 7.
 BINTEO...
«Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε!» Ένα σύνθημα που ακούστηκε ξανά και έφερε σε όλους την ίδια ανατριχίλα, κατά τη διάρκεια του το ετήσιου μνημόσυνου της ΘΥΡΑΣ 7.
Στο...
μνημείο της, οι οικογένειες των 21 θυμάτων αλλά και όλη η Ολυμπιακή οικογένεια τίμησαν τα αδέρφια μας που χάθηκαν τόσο πρόωρα, τόσο άδικα και χάραξαν έτσι τη σύχρονη ιστορία του Θρύλου!
Εκεί ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, πολλά στελέχη της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, ο προπονητής του Θρύλου ο Μίτσελ, ο αθλητικός διευθυντής Πιέρ Ισά, ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο γενικός αρχηγός της διεύθυνσης Ακαδημίας, Γρηγόρης Γεωργάτος, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Ακόμα το παρών έδωσαν οι νεαροί παίκτες της ομάδας Κ20 και Κ17 του Θρύλου. Υπήρχαν και οι νεαροί αθλητές από τρεις σχολές του Ολυμπιακού, από του Καραϊσκάκη, από του Ελαιώνα και από την Βάρη, μαζί με πλήθος Βετεράνων του Θρύλου από όλες τις ηλικίες. Αθλητές που έχουν γράψει ιστορία με την ερυθρόλευκη και ριγωτής το στήθος.
Σε ό,τι αφορά το τμήματα μπάσκετ, το παρών έδωσαν ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τα στελέχη του τεχνικού επιτελείου και οι παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης.
Από την πλευρά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης, ο αντιπρόεδρος Αλέκος Αδαμαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, ο Ταμίας Δήμος Λαζαρίδης, ο Επίτιμος πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, η Γενική Διευθύντρια Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Επίσης, οι προπονητές σε βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, Δημήτρης Καζάζης και Γιάννης Νικολάκης, οι αθλητές και αθλήτριες Κώστας Χριστοφιδέλης, Λεονάρντο Καλντέιρα, Στέλλα Χριστοδούλου, Αντώνης Φωκαϊδης, αλλά και ο επικεφαλής του Τάε Κβο Ντο, Μιχάλης Μουρούτσος.

Μαζί μας είστε συνέχεια, αδέρφια μας! (video)


olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: