10.1.14

Ερωτας «μέθυσε» τον Αρη Πορτοσάλτε...


«Εξομολόγηση ψυχής για τον πολιτικό άνδρα που άλλαξε τη ζωή του δημοσιογράφου κι έκανε πάλι την καρδιά του να σκιρτήσει από δημοσιογραφικό έρωτα.
Η...
"Εspresso" έμαθε ποιος είναι ο γοητευτικός πολιτικός άνδρας -πρώην τηλεπωλητής- που έκανε τον Αρη Πορτοσάλτε να βγει από τη μονοτονία της πρωινής του ραδιοφωνικής εκπομπής στον "Σκάι 100,3".

Το ζευγάρι μάλιστα πέρασε μαζί τον χρόνο του στο στούντιο του σταθμού κάνοντας τους ακροατές να... ψάχνουν τις άλλες ειδήσεις. O δραστήριος στα ΜΜΕ νεαρός μπήκε στη ζωή του Αρη Πορτοσάλτε το καλοκαίρι, λίγο μετά την ανάληψη της θέσης του υπουργού Υγείας και έφερε ξανά το χαμόγελο στα χείλη του. Πρόκειται για τον Αδωνη Γεωργιάδη, τον Ελληνα που άφησε τις τηλεπωλήσεις βιβλίων για να αναζητήσει "ένα τοπίο πιο media-κό, μια χώρα πιο τηλεοπτική". Ετσι τα βήματά του τον έφεραν στον "Σκάι 100,3", στον ραδιοσταθμό στον οποίο επικεφαλής είναι ο Αρης Πορτοσάλτε».

To παραπάνω απόσπασμα προέρεχεται αυτούσιο από την «Εspresso». Απλώς, όπως καταλαβαίνετε κι εσείς, αλλάξαμε τα πρόσωπα και τις ιδιότητες. Γιατί κατά τ' άλλα η πολιτικο-δημοσιογραφική σχέση του Αρη Πορτοσάλτε με τον Αδωνη Γεωργιάδη είναι τόσο στενή που περνιέται και για... έρωτας ακόμα. Και ναι μεν ο Αδωνις έχει μια μανία με τα ΜΜΕ (γνωστό), αυτό όμως που γίνεται με τον Αρη δεν πρέπει να έχει προηγούμενο. Μόλις φέτος (ο Άρης) πρόλαβε και του πήρε ήδη δύο συνεντεύξεις στην πρωινή του εκπομπή στον «Σκάι 100,3», μία στις 8 και άλλη μία στις 3 Ιανουαρίου (για ποδαρικό;).

Και πηγαίνοντας στο 2013 σημειώστε συνεντεύξεις του Αδωνη στον Αρη, στο ραδιόφωνο, από το καλοκαίρι και μετά:

19 Δεκεμβρίου

6 Δεκεμβρίου

29 Νοεμβρίου

26 Νοεμβρίου

20 Νοεμβρίου

11 Νοεμβρίου (τέσσερις μέσα σε έναν μήνα μόνο!)

16 Οκτωβρίου

7 και 8 και 9 Οκτωβρίου (τριήμερο σερί!)

3 Οκτωβρίου

19 Σεπτεμβρίου

16 Σεπτεμβρίου

4 Σεπτεμβρίου

27 Αυγούστου

20 Αυγούστου

Τότε επέστρεψε από την καλοκαιρινή του άδεια ο κύριος Πορτοσάλτε αρχίζοντας το γαϊτανάκι των συνεντεύξεων. Και αυτές είναι μόνο οι συνεντεύξεις, μικρές ή μεγάλες, που σημειώσαμε μετά από ενδελεχή έρευνα - σκεφτείτε να μας ξέφυγαν και κάποιες (δεν νομίζω, αλλά μπορεί).

Μέσα σε περίπου τέσσερις μήνες ένας συγκεκριμένος δημοσιογράφος, πήρε από τον ίδιο πολιτικό, 18 συνεντεύξεις!

Πρέπει να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.

(Από το έντυπο τετΡΑΔΙΟ στην «Εφημερίδα των Συντακτών») 

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: