29.12.13

«Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει»...


Γεμάτος νιώθει στον Ολυμπιακό ο ισπανός προπονητής Μίτσελ, ο οποίος  θέλει η ομάδα του να συνεχίσει τη νέα χρονιά από εκεί που σταμάτησε στην προηγούμενη.

«Είναι...
φανταστικό αυτό που μας συμβαίνει για την ακρίβεια- πρόκειται να συμβεί- με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα μεγάλο βραβείο», υπογράμμισε ο 50χρονος προπονητής.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μίτσελ στην REAL NEWS

Εν όψει της νέας χρονιάς, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «Θέλω τον καινούργιο χρόνο να συνεχίσουμε ακριβώς από εκεί που τελειώσαμε στον προηγούμενο. Είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι με όσα έχουμε καταφέρει. Έχουμε παίξει πολύ καλά. Υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για όλα αυτά που έχουν συμβεί ως τώρα».

Σχετικά με το 2014 και τι περιμένει από τον Ολυμπιακό, επεσήμανε: «Άλλα όνειρα; Πραγματικά είμαι γεμάτος. Τι άλλο να ζητήσω; Παίζουμε καλά. Σπάμε τα ρεκόρ. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Υπάρχει κάτι άλλο να ζητήσω;».

Επίσης, μίλησε και για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είναι φανταστικό αυτό που μας συμβαίνει για την ακρίβεια- πρόκειται να συμβεί- με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα μεγάλο βραβείο. Ένα μεγάλο δώρο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να πάμε και να το απολαύσουμε».

Τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει και την ευχή του για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο ευτυχία, ειρήνη και κυρίως να βρει ο καθένας τον δρόμο του σε αυτές τις δυσκολίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: