1.10.13

Νέες συνομιλίες «καίνε» μέλη της ΧΑ...

Ο Νίκος ο «κοντός» κανόνιζε οι Χρυσαυγίτες να είναι πίσω από τα ΜΑΤ στις πορείες...

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας από πέντε νέες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες με κεντρικό πρόσωπο τον υπεύθυνο ασφαλείας της «Χρυσής Αυγής» στον Πειραιά, ο οποίος είναι...
υπόδικος για επιθέσεις. Οπως αποκαλύπτει το ΒΗΜΑ σε παλαιότερο, πλούσιο μαγνητοφωνημένο υλικό για τον ρόλο του εντοπίζονται ακόμα και σχέσεις μεταξύ χρυσαυγιτών και αστυνομικών προκειμένου τα μέλη του ακροδεξιού μορφώματος να αφήνονται ανενόχλητοι να πετούν πέτρες πίσω από τις τάξεις των ΜΑΤ.

Όπως μάλιστα λέει ένας εκ των χρυσαυγιτών «για να είναι οι δικοί μας με τα καδρόνια, πίσω από τους μπάτσους, το είχε κανονίσει ο Νίκος ο κοντός»!

Ακόμη στους διαλόγους υπάρχουν αναφορές για επικοινωνίες του υπευθύνου ασφαλείας της οργάνωσης στον Πειραιά με τον βουλευτή Γιάννη Λαγό προκειμένου να μην εμφανισθεί σε δικαστήριο. Επιπλέον υπάρχει σειρά σχολίων για επιθέσεις της οργάνωσης με την χρήση υβριστικών σχολίων. Το ίδιο στέλεχος της «Χρυσής Αυγής» ακούγεται να λέει για μια γυναίκα- υποστηρικτή της οργάνωσης που ήταν σε φάση αποχώρησης: «της είπα να παραδεχθείς ότι είσαι πατσαβούρα και δεν θα σ” ακουμπήσει, της λέω κανείς».

Επίσης στην συζήτησή τους οι «χρυσαυγίτες» ακούγονται να λένε ότι «μετά την δολοφονία στο Κερατσίνι η οργάνωση θα λάβει 40%!»...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: