1.10.13

Ο χρυσαυγίτης νονός της νύχτας...

Μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικα κορίτσια...

Σε πλήθος παράνομων δραστηριοτήτων φέρεται να εμπλέκεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, ο οποίος είναι κρατούμενος στην Ασφάλεια και απολογείται σήμερα, σύμφωνα με αναφορές και προειδοποιήσεις που είχαν κάνει οι επιτελείς της ΕΥΠ από τις αρχές του 2012.

«Ο Λαγός μεσολαβεί για το...
σπάσιμο επιταγών και εισπράττει σχετική αμοιβή για αυτό, ενώ συμμετέχει σε προστασίες μαγαζιών, εκβιασμούς καθώς και σε διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία», αναφέρει χαρακτηριστικά σε μία από τις εκθέσεις της ΕΥΠ, απόσπασμα της οποίας δημοσιεύουν σήμερα τα Νέα.

Η έρευνα της ΕΥΠ για τον Λαγό είχε εντοπίσει ακόμη πληροφορίες που αφορούσαν σεξουαλική παρενόχληση νεαρών γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα με έκθεση της Υπηρεσίας: «Ο Λαγός εμφανίζει διαστροφικές τάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια».

Ο Λαγός φέρεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να αποστέλλει μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο σε νεαρές γυναίκες, τις οποίες βάζει στο μάτι.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είχε παρενοχληθεί από το βουλευτή.

Στην ίδια έκθεση της ΕΥΠ για τον Λαγό επισημαίνεται ότι στις 26 Ιουλίου του 2011 ο νυν βουλευτής είχε συλληφθεί από το τμήμα Ασφάλειας Πειραιά καθώς σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του πιστόλι μάρκας Glock των 9 mm χωρίς να διαθέτει άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής.

Όπως αναφέρουν τα Νέα, τα στοιχεία μπήκαν στο συρτάρι μετά τις εκλογές του Μαΐου και την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, καθώς οι παρακολουθούμενοι εκλέγονται βουλευτές και δικαιούνται αστυνομική φύλαξη...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: