1.8.13

Νικήτας Κακλαμάνης: Δεν θα ανατρέψουμε τον Στουρνάρα, θα τον αλλάξουμε...


Συνεχίζεται η «γαλάζια» γκρίνια για τις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα περί κόπωσης των βουλευτών. Οι Νικήτας Κακλαμάνης και Προκόπης Παυλόπουλος σχολίασαν την Πέμπτη με τη σειρά τους τις δηλώσεις του υπουργού Οκονομικών.

Ο κ. Κακλαμάνης εμφανίστηκε...
αιχμηρός τόσο κατά του κ. Στουρνάρα όσο και κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη για την τροπολογία με την οποία προβλέπεται η κατάργηση δημοσίων φορέων με Προεδρικά Διατάγματα.

«Αυτή η τροπολογία ήταν μια ρύθμιση που είχε υπογράψει ο ξεκούραστος υπουργός Οικονομικών στο πολυνομοσχέδιο και τώρα το τροποποιούμε... Φανταστείτε να ήταν και κουρασμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε: «Σε λίγη ώρα έχετε υπουργικό. Μεταφέρετε στον υπουργό Οικονομικών ότι με τόσα λέει και πράττει, ειδικά τελευταία, αν ευελπιστεί ότι μέσα από αυτά θα τον ανατρέψουμε ματαιοπονεί. Απλά θα τον αλλάξουμε και όποιος κατάλαβε – κατάλαβε».

Πυρά κατά του Γιάννη Στουρνάρα εκτόξευσε, όμως και ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος τόνισε πως οι βουλευτές στάθηκαν όρθιοι και ότι δεν έχουν κόπωση αλλά προβληματισμός.

«Πρέπει και κάποιοι υπουργοί να δουν αν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους. Δεν ήταν εντολή πρωθυπουργού να υπάρξει φορολογικό νομοσχέδιο;» διερωτήθηκε στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ και κατέληξε λέγοντας πως «προβληματισμός υπάρχει για τις προβλέψεις που δεν επιβεβαιώνονται, προβληματισμένοι είμαστε αλλά θα αντέξουμε...» πρόσθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: