1.8.13

Σαπχατζίδης: Ο Τσοχατζόπουλος είναι φαντομάς...

της Αντωνίας Ξυνού
Κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου στράφηκε και τρίτος κατηγορούμενος στη δίκη για το μαύρο πολιτικό χρήμα. Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη Γιώργος Σαπχατζίδης, κατά την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα τα ..
.έχω χάσει όλα. Φοβήθηκα να πω την αλήθεια στη Βουλή, γιατί τότε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ακόμα παντοδύναμος. Ο άνθρωπος δεν ζει στην πραγματικότητα, είναι αλλού, είναι φαντομάς, είναι παντού και πουθενά.»

Για πρώτη φορά ο επιχειρηματίας έστρεψε τα βέλη του σε βάρος του πρώην υπουργού. "Σήμερα θα κάνω κατάθεση ψυχής. Ένα ψέμα είπα στη ζωή μου και βρέθηκα στη φυλακή. Λυπάμαι που ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δεν αναλαμβάνει τίποτα από όσα του αναλογούν και δεν λέει τίποτα".

Συγκεκριμένα, αναλύοντας την όλη σχέση του με την υπόθεση, υποστήριξε πως τον προσέγγισε ο πρώην υπουργός μετά τις εκλογές του 2004 αναφέροντας ότι υπάρχουν άραβες και Κύπριοι επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν επενδύσει σε ακίνητα στην Ελλάδα. "Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι, γιατί κι εγώ ασχολιόμουν με τις επενδύσεις".

Κατά τον κατηγορούμενο, μετά από συμφωνία που είχαν οι δύο άνδρες για την αγοραπωλησία ακινήτου επί της Κηφισίας, ο κ.Σαπχατζίδης, μετά από παρότρυνση του πρώην υπουργού, του έδωσε τα χρήματα μαύρα. "Το ρίσκο του μεγάλου κέρδους με κέντρισε και είπα το ναι. Αυτό το μεγάλο λάθος με κατέστρεψε".

Η απολογία συνεχίζεται...

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: