1.8.13

Απατεώνες χτύπησαν με αφορμή τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση που εφαρμόζεται από σήμερα...



Προσπάθησαν να πουλήσουν σήματα «μειωμένων τιμών» για 50 ευρώ!!!
Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από σήμερα Πέμπτη 1η Αυγούστου και η χορήγηση ειδικού σήματος στις επιχειρήσεις που θα μειώσουν τις τιμές τους, έφερε στην πόρτα καταστηματαρχών στην Πορταριά, επιτήδειους που ζητούσαν να καταβληθεί παράβολο...
ύψους 50 ευρώ για την έκδοση των σημάτων!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ελένη Χάνου

Καταστηματάρχες της Πορταριάς, έκπληκτοι άκουσαν τους «καλοθελητές» που μπήκαν στα καταστήματά τους, ότι για τη χορήγηση του ειδικού σήματος που θα υποδεικνύει ότι η επιχείρησή τους προχώρησε σε μείωση τιμών στα είδη της μετά τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%, απαιτείται παράβολο αξίας 50 ευρώ.

Οταν τηλεφώνησαν στον Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Κάθε Είδους Εστιάσεως και Διασκεδάσεως Μαγνησίας, Απ. Αθανασό, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για επιτήδειους που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν πρόσωπα και καταστάσεις.

Αγνωστο είναι αν κάποιοι επιχειρηματίες, έπεσαν τελικώς θύματα των επιτηδείων που φρόντισαν να εξαφανιστούν, μόλις έγινε γνωστό ότι τα σήματα παρέχονται δωρεάν από το Σύλλογο.

Πάντως από το Σύλλογο εκδόθηκε αργά χθες το βράδυ ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία την ευθύνη για τη διάθεση του σήματος για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα μείωσης του ΦΠΑ την έχει αποκλειστικά για τη Μαγνησία ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας μέλος της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. και είναι δωρεάν.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία απονομής του σήματος, θα ξεκινήσει σήμερα το πρωί από τη γραμματεία του Συλλόγου στην Πιτσαρία Τορόντο παραλία Βόλου (Αργοναυτών 50 ) και θα γίνεται καθημερινά από 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι τα σήματα είναι αριθμημένα και για την παραλαβή τους οι επιχειρηματίες θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν τον παλιό τιμοκατάλογο που θα φέρει σφραγίδα της επιχείρησης, το νέο τιμοκατάλογο με τις μειωμένες τιμές, τη σφραγίδα της επιχείρησης, ενώ θα κληθούν να υπογράψουν συμφωνητικό ότι αποδέχονται τους όρους χορήγησης του Ειδικού Σήματος.



Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: