1.7.13

Ασημακοπούλου: Ο λαός δεν αντέχει νέα μέτρα ...

Σκουρλέτης: Μετρά ημέρες η κυβέρνηση...
Η κοινωνία και ο λαός δεν αντέχουν νέα μέτρα, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, παραδεχόμενη πως είναι «δύσκολο» να ληφθούν νέα εισπρακτικά μέτρα, ενόψει της...
επανέναρξης των διαπραγματεύσεων μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικα την Δευτέρα.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση «μετρά ημέρες», σημειώνοντας πως η δικομματική εξήλθε «πολιτικά αποδυναμωμένη» από την υπόθεση της ΕΡΤ, ενώ, σε συνδυασμό με την «παταγώδη αποτυχία» του προγράμματος προσαρμογής και την «διάψευση του success story», βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση.

Τη μεγάλη συμβολή της νέας δικομματικής κυβέρνησης στην αναγκαία πολιτική σταθερότητα της χώρας υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης. Ωστόσο, ο κ. Σαχινίδης προσέθεσε πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι η συχνή επιμήκυνση των χρονοδιαγραμμάτων για την επίτευξη στόχων, τονίζοντας ότι αυτό γεννά ένα «έλλειμμα αξιοπιστίας» έναντι των εταίρων.

Η Δημοκρατική Αριστερά συνέβαλε στο να μείνει «ζωντανή» η Ελλάδα και στην ευρωζώνη, σχολίασε από την πλευρά ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του κόμματος Σπύρος Λυκούδης. «Περιμένουμε η χώρα να κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», το προσχέδιο του Μνημονίου που έχει σταλεί στην Αθήνα προβλέπει το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων για να καλυφθούν αστοχίες στα έσοδα από τις ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία....



Δεν υπάρχουν σχόλια: