1.7.13

«Εκβιασμός της τρόικας η μετακίνηση στο Δημόσιο», λέει ο Μανιτάκης...



Σε συστράτευση, προκειμένου να μην αναχθεί από την τρόικα η μετακίνηση 12.500 υπαλλήλων ως προαπαιτούμενη ενέργεια για τη δόση καλεί ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, την χαρακτηρίζει «ταφόπλακα της...
κινητικότητας και της μεταρρύθμισης συνολικά».



«Απέναντι στην τρόικα, ας καταστρώσουμε μια εθνική στρατηγική διαπραγμάτευσης. Ας συνεννοηθούμε μεταξύ μας και ας αποκρούσουμε με πειστικά επιχειρήματα, ενωμένοι και συντονισμένοι, καλά προετοιμασμένοι και με επιμονή, το αίτημα να αναχθεί η μετακίνηση 12.500 υπαλλήλων σε προαπαιτούμενη ενέργεια - διακινδυνεύοντας μεταξύ άλλων και απρόβλεπτες δικαστικές περιπέτειες. Αυτό κινδυνεύει να γίνει, πιστέψτε με, η ταφόπλακα της κινητικότητας και της Μεταρρύθμισης συνολικά» δηλώνει χαρακτηριστικά σε επιστολή του προς την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ο πρώην υπουργός.

Ταυτόχρονα, ο κ. Μανιτάκης, αφού αναφέρει πώς είχε σχεδιαστεί η κινητικότητα, επιτίθεται με σφοδρότητα στην τρόικα:

«Κατέφθασε, λίγες μόνον ημέρες πριν από την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της μετακίνησης των πρώτων εκατοντάδων δημοσίων υπαλλήλων, στις αρχές Ιουνίου, και απαίτησε εκβιαστικά και κυνικά την άμεση εντός ολίγων ημερών μετακίνηση 12.500 δημοσίων υπαλλήλων, δια μιας, εν μια νυκτί, χωρίς τα πορίσματα προηγούμενης αξιολόγησης και αποτίμησης προσόντων προσωπικού. Λες και επρόκειτο για μετακίνηση τόνων ντομάτας ή πατάτας» τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: