2.6.13

STAR καλεί Τράγκα – Κούλογλου;...

Τι παζαρεύει η Πόπη; 

Γιατί θύμωσαν στην Κουμουνδούρου με Μαμαλάκη – Αρβανίτη;

Και ένα κουίζ για να μην «σκουριάζει» το μυαλό...

Κι όμως, το πρόσωπο «κλειδί» στις τηλεοπτικές εξελίξεις όπως διαμορφώνονται δεν είναι, ούτε ο Νίκος Χατζηνικολάου ούτε η Μάρα Ζαχαρέα, είναι ο...

Γιώργος Τράγκας!

Μπορεί η τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου να αλλάζει τα δεδομένα, όπως και η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR από τη Μάρα Ζαχαρέα να σηματοδοτεί την αλλαγή του προφίλ του, ο τόνος όμως θα δοθεί από τον Γιώργο Τράγκα!

Ήταν μοιραίο, τελικά, ο δημοφιλής δημοσιογράφος να ζωντανέψει το μίζερο μεταγραφικό παζάρι της εξουθενωμένης από την κρίση ιδιωτικής τηλεόρασης… Όχι μόνο επειδή φέρεται να τον διεκδικούν, ΣΚΑΙ και REAL FM, αλλά και επειδή στο «παιχνίδι» ενδέχεται να μπει και το STAR!

Αν δεχθούμε ότι «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες», τότε η ιδέα του Σταμάτη Μαλέλη (που βασανίζει ακόμη στο μυαλό του), να προτείνει δηλαδή, στον Γιώργο Τράγκα θέση σχολιαστή στο δελτίο ειδήσεων του STAR, μπορεί να αποβεί καθοριστική!

Πάντως κρούση για μια θέση στα «παράθυρα» του νέου δελτίου ειδήσεων, έχει δεχθεί ήδη ο Στέλιος Κούλογλου και ένας ακόμη δημοσιογράφος φιλο-Συριζαικών απόψεων.

Αντίθετα, οι πιθανότητες να «μετακομίσει» η Πόπη Τσαπανίδου από τον ΣΚΑΙ στο STAR και να αναλάβει την παρουσίαση της νέας πρωινής ενημερωτικής ζώνης (10.00 με 1.00), είναι ελαφρώς μικρότερες. Αν και δεν αποκλείονται ανατροπές, οι γνωρίζοντες τα δεδομένα μιλούν περισσότερο για παιχνίδι πιέσεων παρά ουσίας,  προκειμένου η δημοσιογράφος να αποσπάσει μεγαλύτερα οφέλη στην περίπτωση που μείνει τελικά στον ΣΚΑΙ.

Κόκκινο πανί αποτελούν πλέον οι εκπομπές του Ηλία Μαμαλάκη στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ για τα στελέχη της Κουμουνδούρου! Μετά την επίθεση στις Ρηγούδες, τις οποίες αποκάλεσε, «άπλυτες» και «αξύριστες», ο γνωστός σεφ «ξαναχτύπησε» από μικροφώνου, λέγοντας ότι «Δεν υπάρχει κρίση» προκαλώντας την οργή τους. Για να ξεχειλίσει όμως, όταν διαπίστωσαν ότι εκπροσώπησε τον σταθμό στον ραδιομαραθώνιο της Unicef!

Αντίστοιχα όμως είναι τα αισθήματα και για τον Κώστα Αρβανίτη που αντί να μειώσει το κόστος του ραδιοφώνου το έχει αυξήσει, που στο παρά πέντε απεφεύχθη το κόψιμο του ρεύματος από τη ΔΕΗ, που ετοιμάζει απολύσεις μουσικών παραγωγών και προσλήψεις πρώην συμβασιούχων της ΕΡΤ.

Και να κλείσουμε με ένα κουίζ: Στα… χνάρια ποιου παρουσιαστή του MEGA «βαδίζει» ο Κ. Μπογδάνος του ΣΚΑΙ;...

Νίκος Νικητέας από τη στήλη «Media windows»

Δεν υπάρχουν σχόλια: