2.6.13

Ιταλίδα παρουσιάστρια: Με «στρίμωξε» ο Στρος Καν (ΦΩΤΟ)...



Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις...
Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τον… φλογερό πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν. Σαν να μην ήταν αρκετές οι μαρτυρίες δημοσιογράφων, συγγραφέων και άλλων γυναικών, σύμφωνα με τις οποίες ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας είχε...
προσπαθήσει να εξασκήσει την…γοητεία του πάνω τους με επιτυχίες ενίοτε. Τώρα έρχεται μια ακόμα να προστεθεί στην ήδη μακρά λίστα του κατακτητή Στρος Καν.

«Με έσπρωξε βίαια προς τον τοίχο και αποπειράθηκε να με φιλήσει», δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια του ιταλικού ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού La 7, Μίρτα Μερλίνο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «L'aria che tira», μιλώντας σε συνέντευξη αποκάλυψε ότι τη δεκαετία του 1990 και όσο ήταν υπουργός Οικονομίας ο Στρος Καν, προσπάθησε να την προσεγγίσει ερωτικά σε ένα ξενοδοχείο στο Νταβός.
«Εκείνη την εποχή ήμουν στη συντακτική ομάδα τηλεοπτικής εκπομπής του Αλαν Φρίντμαν και προσπαθούσα να πάρω όσες συνεντεύξεις μπορούσα. Το γραφείο Τύπου του Στρος Καν μου εξήγησε ότι ο υπουργός είχε υποχρεώσεις πολύ σημαντικές, όμως ο ίδιος μου τόνισε ότι θέλει να μου δώσει τη συνέντευξη παρά την απαιτητική ημέρα. Μου έδωσε, λοιπόν, ραντεβού στις οκτώ το βράδυ στο μπαρ του ξενοδοχείου του στο Νταβός. Έφτασα με τον κάμεραμαν και λίγο αργότερα έλαβα ένα ασημένιο πιατάκι στο οποίο υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε ότι ο υπουργός με περίμενε στη σουίτα του. Ανέβηκα με τον κάμεραμαν, χτύπησα την πόρτα και ο Στρος Καν μου άνοιξε φορώντας ρόμπα και μόνο τότε άρχισα να έχω κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τις διαθέσεις του», εξήγησε η Μερλίνο.

Στη συνέχεια δήλωσε πως ο Στρος Καν της ζήτησε να μείνει έξω από τη σουίτα ο κάμεραμαν ώστε να κανονίσουν τους όρους της συνέντευξης, με αποτέλεσμα η Ιταλίδα δημοσιογράφος να μείνει μόνη της με τον Γάλο κατακτητή.
«Κάθισα στην πολυθρόνα και μου πρόσφερε ένα ποτήρι σαμπάνια μιλώντας μου για άσχετα πράγματα από τη συνέντευξη. Τότε του θύμισα ότι έπρεπε να αρχίσουμε τη συνέντευξη και πως έπρεπε να καλέσω τον κάμεραμαν. Εκείνος ξεκίνησε τότε χωρίς φραγμούς να με φλερτάρει έντονα, λέγοντάς μου ότι λατρεύει τις δημοσιογράφους. Εγώ του είπα ότι θεωρώ τη σύζυγό του μια εξαιρετική γυναίκα και μια σημαντική δημοσιογράφο», συμπλήρωσε ο παρουσιάστρια.

Βέβαια, ο Στρος Καν δεν είναι άνθρωπος που πτοείται εύκολα, επομένως η προσπάθεια της Μερλίνο να «ξεφύγει» δεν ήταν επιτυχής.

«Σηκώθηκα και εκείνος με έσπρωξε βίαια προς τον τοίχο και προσπάθησε να με φιλήσει. Του έριξα ένα δυνατό χαστούκι, έφυγα από τα χέρια του με δυσκολία και βγήκα από το δωμάτιο πολύ ταραγμένη. Πήγα αμέσως στον Αλαν Φρίντμαν όπου του είπα τι συνέβη και εκείνος μου είπε ότι θα μπορούσα να του πάρω τη συνέντευξη σε κάθε περίπτωση», είπε η ξανθιά δημοσιογράφος, η οποία είναι γνωστή, μεταξύ άλλων, και για τα καλλίγραμμα πόδια της.

«Δεν ήταν σωματική βία, αλλά ψυχολογική ενός ισχυρού άνδρα. Όταν ένας άνδρας ασκεί τέτοια πίεση σε μια νέα γυναίκα, όπως ήμουν εγώ τότε, είναι λάθος και δυσάρεστο», τόνισε η Μερλίνο, η οποία ωστόσο δεν κατήγγειλε ποτέ τον Στρος Καν γιατί όπως είπε θεώρησε ότι ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός που κατάφερε να το χειριστεί καλά και αυτό ήταν αρκετό.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: