1.6.13

Επίκριση ΣΥΡΙΖΑ για τα «συγχαρητήρια»...

«Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας δεν μπορεί να σταθεί πάνω στα μνημονιακά συντρίμμια», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στην οικονομία και τις δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
Ο ...
ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ασύμβατη με τις επενδύσεις και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας «τη συνέχιση του προγράμματος εσωτερικής υποτίμησης και φορολογικής αφαίμαξης που πνίγει την εσωτερική ζήτηση και απονεκρώνει την αγορά».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «ούτε η ύφεση και η ανεργία αντιμετωπίζονται από τη χρήση της ίδιας συνταγής, ούτε η εικόνα της τραγικής κατάστασης της οικονομίας αλλάζει από τα συγχαρητήρια των εκπροσώπων της τρόικας προς τον υπάκουο μαθητή της, την ελληνική κυβέρνηση».

«Ειδικά όταν αυτά τα "συγχαρητήρια" συνοδεύονται από την υποσημείωση ότι δεν θα υπάρξει καμία χαλάρωση του μνημονιακού προγράμματος, καμία μείωση φόρων και, έτσι, η Ελλάδα θα συνεχίσει να περιμένει μάταια το τρένο της ανάκαμψης, μέσα στο σταθμό της ανεργίας και της φτώχειας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: